مسجد جمکران باید به قرارگاهی برای کنشگران هوش مصنوعی تبدیل شود

قاسمی با بیان اینکه مسجد مقدس جمکران باید به قرارگاهی برای کنشگران هوش مصنوعی تبدیل شود، تأکید کرد: این مسجد می‌تواند الگویی برای توسعه فناوری‌های هوشمند در مساجد کشور باشد و خدمات فناورانه‌ای را ارائه دهد که سایر مساجد نیز از آن بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم،دکتر قاسمی، دبیر ستاد فناوری‌های هوشمند حوزه علمیه، بعد از ظهر امروز در نشست «الزامات و کاربست‌های هوش مصنوعی در مسجد» که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، به اهمیت هوش مصنوعی در تمدن‌سازی نوین اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه مسجد مقدس جمکران باید به قرارگاهی برای کنشگران هوش مصنوعی تبدیل شود، تأکید کرد: این مسجد نه‌تنها طریقیت دارد، بلکه خود موضوعیت دارد، جمکران می‌تواند الگویی برای توسعه فناوری‌های هوشمند در مساجد کشور باشد و خدمات فناورانه‌ای را ارائه دهد که سایر مساجد نیز از آن بهره‌مند شوند.»

عقب‌ماندگی در حوزه هوش مصنوعی و لزوم جبران

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره ضرورت دستیابی به جایگاه برتر در هوش مصنوعی گفت: رهبر انقلاب در سال‌های اخیر بارها هشدار داده‌اند که اگر در حوزه فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی عقب بمانیم، سرنوشتی مشابه کشورهای عقب‌مانده در انقلاب صنعتی خواهیم داشت. هدف این است که ایران در میان ۱۰ کشور برتر دنیا در این حوزه قرار گیرد و برای این مسیر، باید الزامات جدی فراهم شود.

پیشرفت‌های قانونی در حوزه داده و هوش مصنوعی

دبیر ستاد فناوری‌های هوشمند حوزه علمیه به تلاش‌های انجام‌شده در حوزه قوانین و زیرساخت‌ها اشاره کرد و گفت: به لطف اقدامات نمایندگان مجلس، قانون دوام داده‌ها و اطلاعات ملی تصویب شده است. این قانون امکان دسترسی شرکت‌های دانش‌بنیان به داده‌های ملی را فراهم کرده و زیرساختی قانونی برای پردازش اطلاعات در کشور ایجاد شده است.

جمکران، محور نوآوری در فناوری‌های هوشمند

دکتر قاسمی با اشاره به ظرفیت‌های مسجد جمکران افزود: این مکان مقدس باید محوری برای نوآوری‌های فناورانه باشد. از سند مهدویت و انتظار تا دیگر ابتکارات در زمینه تبلیغ و فرهنگ، جمکران می‌تواند بستری برای تولید ایده‌ها و محصولات فناورانه باشد.» وی تأکید کرد که این اقدامات باید به تقویت جایگاه فرهنگی و بین‌المللی مسجد مقدس جمکران کمک کند.

هوش مصنوعی در خدمت تمدن اسلامی

وی در پایان گفت: هوش مصنوعی نه‌تنها ابزاری برای پیشبرد اهداف فناورانه است، بلکه می‌تواند در خدمت تمدن نوین اسلامی قرار گیرد. مسجد جمکران با هویت ویژه‌ای که دارد، می‌تواند پیشرو در این مسیر باشد و سایر مساجد کشور نیز از این الگو پیروی کنند.

کد خبر 1796336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha