به کزارس خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج در خطبه نماز جمعه این هفته شهر سنندج اظهار کرد: در برهه کنونی پیر و جوان و همه در هر سن و هر شرایطی که هستند باید برای رفع و ریشه کن کردن بیسوادی تلاش کنند.
وی بیان کرد: خداوند در قیامت از روحانیون و عالمان و دانشمندان میپرسد که دانش خود را در چه راهی بازگو کردند و این لزوم نشر ان است.
ماموستا رستمی ادامه داد: تعلیم و تربیت و آموختن دانش مهمترین موضوعات مطرح شده در قرآن کریم است که خداوند و نبی اکرم بر فراگیری ان تاکید کردند.
امام جمعه سنندج گفت: در سینه عالمان و دانشمندان گنجینه های ارزشمندی وجود دارد که مورد احترام برای همگان است.
ماموستا رستمی ادامه داد: امیدوارم در مملکت ما در کردستان که مهد علم و عالمان است، بیسوادی برای همیشه ریشه کن شود.
وی اظهار کرد: مردم کردستان در قبال مشکلاتی که دارند معترض هستند اما یک ذره از خاک خود را هم به دشمن نمیدهند.
امام جمعه سنندج افزود: بر طبق دیدگاه اسلام و قرآن لازم است که کسانی که دلسوز و آگاه به درد مردم و بومی هستند در اجرا و اداره استان گمارده شوند.
ماموستا رستمی گفت: بر مسئولان هم واجب است که عدالت اداری را سرلوحه خود قرار دهند و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی عنوان کرد: کردستان امروز سرشار از امنیت و آسایش است که هرگز حاضر نیست یک ذره در این امنیت خلل ایجاد شود و با مخلان امنیت و آسایش هم برخورد جدی میکنند.
امام جمعه سنندج یادآور شد: کردستانیها به دنبال معرفی تاریخ و فرهنگ خود هستند و امیدوارند بدون تبعیض و تعصب به توسعه دست یابند.
ماموستا رستمی ادامه داد: لازم است که مسئولان با توجه به حاشیه شهرها درد و مشکلات محرومان و فقرا و احتیاجات آنها را دریابند و به وعدههای خود عمل کنند.
امام جمعه سنندج اظهار کرد: خداوند در قیامت به اهل دوزخ میگوید آیا پیامبری برای شما از جنس خودتان برای راهنمایی شما نفرستادم و در مقابل درهای بهشت را به سوی ایمانداران و افراد با ایمان و پاک باز کرده است.
ماموستا رستمی گفت: سه مرگ لعنتی که شامل ظالمان و قاتلان است و حتی خداوند به همه میفرماید او را لعنت کنید و این افراد از هیچ گناه و معصیتی روی نگرداندن و نوع دوم هم مرگ حسرتی است که در آن فرد پشیمان است برای کارهای که نکرد.
ماموستا رستمی یادآور شد: مرگ بعدی هم مرگ کرامتی است که همراه با احترام و تقوا و کرامت است.
نظر شما