روابط عمومی کانون‌های مساجد آذربایجان‌غربی در جشنواره نماز درخشید

حامد قربان‌پور، روابط عمومی کانون‌های مساجد آذربایجان‌غربی، رتبه اول کشوری در بخش ادبی در رشته داستان‌نویسی را در جشنواره نماز کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، حامد قربان‌پور، روابط عمومی کانون‌های مساجد آذربایجان‌غربی، رتبه اول کشوری در بخش ادبی در رشته داستان‌نویسی را در جشنواره نماز کسب کرد.

«بذر معنویت» موضوع داستان تخیلی است که توسط ایشان در مسابقه نماز شرکت داده شده و حائز رتبه کشوری شدند.

این داستان کوتاه، نشان می‌دهد که چگونه اقامه نماز می‌تواند نقش مهمی در تقویت معنویت و افزایش اقتدار معنوی جامعه داشته باشد. با ترویج این فریضه الهی، می‌توانیم جامعه‌ای را بسازیم که در آن ارزش‌های انسانی و اخلاقی حاکم باشد و همه مردم در آرامش و سعادت زندگی کنند و این داستان، صرفا یک داستان خیالی است و هدف از نگارش آن، نشان دادن اهمیت نماز در زندگی فردی و اجتماعی است. 

روابط عمومی کانون‌های مساجد آذربایجان‌غربی در جشنواره نماز درخشید

داستان «بذر معنویت»؛ 

در روستای کوچک و سرسبزی، زندگی جریان آرامی داشت. اهالی به کشاورزی و دامداری مشغول بودند و روزگار را به ساده‌گی می‌گذراندند. اما با گذشت زمان، نشانه‌هایی از تغییر در روستا نمایان شد. جوانان بیشتر به شهرها مهاجرت می‌کردند و ارزش‌های سنتی کم‌کم رنگ می‌باخت.

حاجی محمد، پیرمرد روستا، نگران این تغییر بود. او که عمر خود را وقف خدمت به مسجد و ترویج آموزه‌های دین کرده بود، تصمیم گرفت کاری کند. روزی، در مسجد روستا جمعی از اهالی را جمع کرد و با صدایی آرام اما محکم گفت: «برادران و خواهران من، دین ما ما را به نماز دعوت می‌کند. نمازی که نه تنها ارتباط ما را با خدا مستحکم می‌کند، بلکه باعث آرامش دل‌ها و وحدت جامعه می‌شود.»

حاجی محمد از خاطرات کودکی‌اش گفت؛ از روزهایی که همه اهالی روستا با هم به مسجد می‌آمدند و نماز جماعت باشکوهی برپا می‌کردند. از آن روزها که پس از نماز، دور هم جمع می‌شدند و با هم گفتگو می‌کردند و به یکدیگر محبت می‌ورزیدند.

سخنان حاجی محمد در دل جوانان روستا تأثیر گذاشت. آنها به یاد آوردند که در کودکی، مادربزرگشان همیشه آنها را به نماز خواندن تشویق می‌کرد. به یاد آوردند که چگونه آرامش پس از نماز، تمام وجودشان را فرا می‌گرفت.

به تدریج، جوانان روستا به مسجد بازگشتند. آنها نه تنها خودشان نماز می‌خواندند، بلکه دوستان و آشنایان خود را نیز به این کار تشویق می‌کردند. مسجد روستا دوباره جان گرفت. صدای زیبای قرآن در آن طنین‌انداز شد و عطر معنویت در فضا پیچید.

با گذشت زمان، تغییرات شگفت‌انگیزی در روستا رخ داد. جوانان به جای مهاجرت به شهرها، در روستا ماندند و به کشاورزی و دامداری پرداختند. روابط بین اهالی روستا بهبود یافت و حس همدلی و همکاری در بین آنها تقویت شد. جرم و جنایت در روستا به حداقل رسید و همه با آرامش و امنیت زندگی می‌کردند.

حاجی محمد با دیدن این تغییرات، لبخندی از رضایت بر لب داشت. او فهمیده بود که بذر معنویت که در دل مردم کاشته بود، به ثمر نشسته است. او می‌دانست که با ترویج و گسترش اقامه نماز، می‌توان جامعه‌ای سالم و پویا ساخت. 

کسب رتبه دوم در بخش مقاله و رتبه چهارم در بخش خبر در جشنواره زرسا، را در کارنامه خود دارد.

کد خبر 1797241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha