به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی در این باره، گفت: سفرهای علمی و بازدیدهای میدانی جزء لاینفک برنامههای گروههای آموزشی و دانشگاهی در سرتاسر جهان محسوب میشود.
وی افزود: ایران با داشتن جاذبههای گردشگری (تاریخی، مذهبی، طبیعی) و علمی هنوز نتوانسته است به سهم مناسب خود در بازار گردشگری و علمی درجهان دست یابد و این امر سبب شده است تا برخی از معضلات اقتصادی - اجتماعی کشور که میتواند با توسعه علمی و گردشگری مرتفع گردد، همچنان پابرجا بماند.
ابراهیمی تصریح کرد: براساس سند مبادلات فرهنگی دو کشور که به امضای مقامات دو کشور در سنوات گذشته رسیده، تبادل استاد و دانشجو و آشنایی با ظرفیتهای علمی دو کشور یکی از بندهای این سند است.
رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: ۱۲ دانشجو از دانشگاههای مختلف اندونزی در این اردوی علمی و فرهنگی حضور خواهند داشت که از اهداف مهم این سفر آشنایی با ظرفیتهای علمی و جذب دانشجویان خواهد بود.
وی با بیان اینکه این دانشجویان به عنوان سفیران علمی در معرفی ایران به کشور اندونزی مهمترین نقش را خواهند داشت، افزود: دانشگاههای تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علامه طباطبایی، الزهرا(س) تهران، شهید بهشتی، حکیم سبزواری و بنیاد سعدی مقصد دانشجویان اندونزیایی خواهد بود.
ابراهیمی ادامه داد: بازدید از مراکز علمی و فرهنگی، پارکهای علم و فناوری و حضور در شهرهای مختلف بخش دیگری از سفرعلمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزی به ایران خواهد بود.
این سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی با همکاری و مشارکت ادارهکل همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاههای تهران و برخی شهرستانها، تقریب مذاهب اسلامی، بنیاد سعدی و نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی خواهد بود.
نظر شما