به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، در سال های اخیر با کمبود بارش باران و سایر نزولات آسمانی روبرو بوده ایم که این مهم پدیده ای است که در هر زمانی و در مکان های مختلف رخ می دهد و در کشور ما به ویژه مناطق کویری بیش از پیش شاهد آن هستیم.
خشکسالی موقعیتی است که انسان را درمانده می کند و نبود آب مایه حیات، زندگی نه تنها انسانها، بلکه همه موجودات زنده را با مشکل روبرو می کند و شاید خواندن دعای باران یکی از بهترین راه ها و یا تنها راه برای نجات و رهایی از خشکسالی باشد.
در آیات نورانی کلام وحی، کلام ائمه اطهار(ع) و بزرگان دینی بر این مهم تاکید شده است و در تاریخ داریم که همواره اقوامی بوده اند که برای رهایی از خشکسالی و نزول رحمت الهی نماز باران خوانده و به درگاه الهی دعا کرده اند.
در منابع معتبر دینی از پیامبر (ص) و ائمه اطهار(ع) دعای باران با روایتهای مختلفی نقل شده است که میتوانید مشکل خشکسالی را با خواندن آنها و دست به دامان پروردگار شدن برطرف کرد.
متاسفانه چند سالی است که در استان مرکزی نیز شاهد بارش های کم در نقاط مختلف هستیم که این مهم سبب کمبود منابع آبی و ایجاد نگرانی در بخش های مختلف شده است و حتی آب ذخیره شده در پشت سدهای استان نیز بسیار کم شده و این مهم نگرانی همگان را برانگیخته است.
بانوان روستای الوسجرد آش نذری پخته و دعای باران خواندند
بانوان و اعضای کانون فرهنگی هنری خواهران الزهرا(س) مسجد جامع روستای الوسجرد ساوه با تهیه آش نذری، به دعا و توسل به درگاه پروردگار برای بارش رحمت الهی پرداختند.
در این مراسم که با حضور و مشارکت اعضای کانون برگزار شد، دختران نوجوان و جوان شرکت کننده در این مراسم علاوه بر همکاری در پخت و توزیع آش نذری با اهمیت دعا و نیایش به درگاه الهی برای بارش برف و باران آشنا شدند.
در این مراسم که همزمان با ایام شهادت امام هادی(ع) بود، شرکت کنندگان برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) نیز دعا کرده و در نماز جماعت حضور یافتند.
مشارکت دختران جوان و نوجوان در برنامه های فرهنگی کانون
پروانه مینوئی، مسئول کانون فرهنگی هنری خواهران الزهرا(س) روستای الوسجرد، ضمن تقدیر از حضور گسترده دختران جوان و نوجوان در کنار بانوان برای انجام این مراسم، گفت: فعالیت های فرهنگی باید به صورت ملموس باشد و ما در کانون با برنامه ریزی به اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی می پردازیم و اعضای کانون با مشارکت در این برنامه ها خود مباحث مختلف را می آموزند.
وی با اشاره به اینکه صحبت در خصوص دعا و تویل به درگاه الهی بسیار انجام می شود، بیان کرد: ما بجای برگزاری جلسات سخنرانی و آموزشی به انجام فعالیت پرداختیم و نه تنها به درگاه الهی برای بارش رحمت دعا و توسل کردیم بلکه این برنامه فرهنگی خود آموزشی برای بچه های کانون بود.
این بانوی فعالی فرهنگی با بیان اینکه ائمه اطهار علیهم السلام به روش های مختلفی نحوه دعا برای بارش باران را به ما آموخته اند، ادامه داد: با بارش باران و برف زمین روح تازهای به خود میگیرد و آماده برای فصلی نو و باروری می شود.
مینوئی باران را برکت الهی و نویدبخش زندگی دوبارهای دانست و بیان داشت: باران عامل سرسزی و نشاط است و زمین مرده را زنده کرده و حیاتی دوباره می بخشد.
وی با اشاره به اینکه آیات قرآن باران را وسیله طهارت، برکت، گسترش رحمت الهی، رزق و روزی، خوشحالی، سرسبزی و سرزندگی دانسته اند، بیان کرد: قرآن از باران اینگونه یاد میکند: «وَأَنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً طَهُورًا»؛ «و از آسمان آبی پاک فرود آوردیم».
نظر شما