افتتاح مسجد سیده خدیجه(س) در شارجه امارات

مسجد «سیده خدیجه(س)» و قبرستان الرویضات با حضور حاکم شارجه در منطقه واحه شارجه امارات افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دار الخلیج، شیخ دکتر سلطان بن محمد القاسمی، عضو شورای عالی و حاکم شارجه، مسجد «سیده خدیجه (س)» را در منطقه واحه در حومه الرویضات افتتاح کرد و همچنین از قبرستان الرویضات که در کنار مسجد ساخته شده بود، بازدید کرد.

مسجد سیده خدیجه(س) بر اساس سبک معماری اسلامی فاطمی و آمیخته با مدرن در زمینی به مساحت ۴۹ هزار و ۳۸۳ متر مربع ساخته شده است.

مصلای داخلی مسجد برای یک هزار و ۴۰۰ نمازگزار مرد و رواق بیرونی برای  یک هزار و ۳۲۵ نمازگزار ظرفیت دارد و مصلای بانوان نیز برای ۱۴۰ نمازگزار ظرفیت دارد.

این مسجد همچنین شامل مجموعه‌ای از امکانات خدماتی از جمله کتابخانه، ساختمان غسالخانه، وضوخانه، سرویس بهداشتی و پارکینگی با ظرفیت ۵۹۲ جای پارک و مکانی برای اسکان مسکن امام و موذن دارد.

این مسجد با طراحی معماری خود دارای یک گنبد اصلی مدور به قطر ۱۰ متر، دو گنبد کوچک به قطر ۴.۵ متر و بالای آن دو مناره به ارتفاع ۴۰ متر است و در ساخت آن از بهترین استانداردهای مدرن که به حفظ محیط زیست کمک می‌کند، استفاده شده است و به سیستم‌های مدرن برای کاهش مصرف انرژی و آب مجهز است.

در مراسم افتتاح این مسجد، علاوه بر حاکم شارجه، شیخ سالم بن محمد بن سلطان القاسمی،  مشاور دفتر حاکم شارجه،  شیخ عبدالله بن محمد القاسمی، مدیر اداره کل امور اسلامی و اوقاف شارجه و تعدادی از شیوخ، مقامات ارشد، رؤسا و مدیران ادارات دولتی حضور داشتند.

حاکم شارجه در ابتدای مراسم افتتاحیه مسجد  از ساختمان برگزاری مجلس ترحیم  که این دو سالن برای ۶۰ نفر ظرفیت دارد، بازدید کرد که برجسته‌ترین آن خدماتی است که به خانواده متوفی ارائه می‌شود.

حاکم شارجه همچنین از قبرستان الرویضات که برای دفن اموات در کنار مسجد سیده خدیجه (س) اختصاص یافته است، بازدید کرد. این قبرستان ۶۳۹ هزار و ۹۳۱ متر مربع مساحت دارد و مسیر آن آسفالت شده است و دارای پارکینگ مجهزی است و در واقع مسجد و قبرستان در کنار هم واقع شده است تا به خانواده‌های عزادار خدمت رسانی کند.

در این مراسم، توضیحاتی درباره چیدمان قبرستان، برجسته ترین امکانات آن و پایه هایی که به منظور تسهیل در امر دفن متوفی و دسترسی آسان و راحت به تمامی قسمت‌های قبرستان تنظیم و ساماندهی شده بود، داده شد.

حاکم شارجه در این مراسم در بازدید از ساختمان غسالخانه که با مشخصات بالایی برای سهولت در امر شستشوی اموات و در نظر گرفتن حرمت ایشان طراحی شده بود، شامل دو تشت، یکی برای مردان و دیگری برای زنان، مورد بازرسی قرار داد.

این غسالخانه سیستم های شستشوی مدرن، بدون هدر رفتن آب و تسهیل در امر کفن و حمل متوفی دارد و شامل دو اتاق انتظار مجزا برای خانم‌ها و آقایان است.

پس از مراسم افتتاحیه، نماز مغرب و عشاء در مسجد سیده خدیجه(س) با حضور مسئولان اقامه شد.

کد خبر 1797917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha