به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد؛ کانون فرهنگی هنری امام حسین علیه السلام مسجد امام حسین علیه السلام روستای فدافن بخش مرکزی شهرستان کاشمر یکی از کانون های موفق روستایی است که با جذب بیش از ۳۷۰ نفر از بچه های روستا، فعالانه در سطح شهرستان و روستا توانسته در جذب نوجوانان موفق عمل نماید و هم برنامه های متنوعی را هر شب برای بچه های مسجد اجرا کند و هم با کارآفرینی برای روستائیان گامی در راستای توانمندسازی و معیشت مردم روستا نیز بردارد.
کانون فرهنگی هنری امام حسین علیه السلام یک بسته کامل از همه آن چیزی است که یک کانون مسجدی باید داشته باشد؛ از برنامه های متنوع فرهنگی، هنری ، ورزشی و تشکیل تیم های حرفه ای و شرکت در مسابقات و برپایی جلسات و محافل قرآنی و کتابخوانی؛ تا دوره های معرفت افزایی، کلاس های آموزشی و توانمندسازی اقتصاد خانواده ها، با راه اندازی کارگاه های کوچک تولیدی، که هم شغل و درآمد برای بانوان روستا تامین کرده و هم بخشی از هزینه های کانون را تامین می کند.
گعده های هر شب در مسجد روستا
محمود خزاعی فدافن، مدیر کانون فرهنگی هنری امام حسین علیه السلام درباره برنامه های این کانون به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: کانون امام حسین علیه السلام فدافن با نام مسجد امام حسین علیه السلام بخش مرکزی کاشمر دارای ۳۷۷ نفر عضو ثبت شده در سامانه است و بیش از یکصد نوجوان فعال دارد که پای ثابت همه برنامه های مسجد هستند.
وی با اشاره به برنامه های این کانون افزود: غیراز ایام خاص و مناسبت ها که معمولا حسب مورد جشن یا نشست و همایش داریم در طول روزهای عادی نیز هر شب برنامه های متنوعی برای بچه های روستا و اعضای کانون از قبیل کلاس های احکام، آموزش صیحیح خوانی نماز، گعده های بصیرتی و دورهمی های صمیمی و باشگاه کتابخوانی کابداران مسجدی و ... اجرا می گردد.
ورزش، مسیری برای جذب بچه ها به مسجد
مدیر کانون فرهنگی هنری امام حسین علیه السلام بیان کرد: علاوه بر برنامه های آموشزشی و فرهنگی، ورزش هم در این روستا جایگاه ویژه ای دارد و بچه های مسجدی نیز علاقه زیادی به برنامه های ورزشی دارند و به همین منظور نیز هم با تامین برخی امکانات ورزشی نظیر فوتبال دستی و میز تنیس روی میز، تلاش کردیم با تشکیل تیم های ورزشی انرژی بچه ها را به سمت صحیحی هدایت و هم سلامت را به آنها هدیه دهیم و هم از ورزش برای جذب بیشتر بچه ها به مسجد استفاده کنیم.
یک تیر و دونشان؛ اشتغالزایی برای بانوان روستا، تامین بودجه برای کانون
وی ادامه داد: یکی از اقدامات ویژه ما در این کانون، توجه به معیشت خانواده هاست و تلاش کردیم با کارآفرینی و اشتغالزایی باری از روی دوش اقتصاد خانواده برداریم. ما در کانون، کنار مسجد یک کارگاه تولیدی کیف و کفش و تولیدات صنایع دستی ایجاد کردیم که توسط خواهران مسجدی اداره می شود.
خزاعی تصریح کرد: اشتغالزایی مستقیم ما برای ۵ نفر از بانوان روستاست که درحال حاضر در این کارگاه مشغول فعالیت هستند و تعدادی نیز به صورت غیر مستقیم از این طریق صاحب درآمد شده اند.
مدیر کانون فرهنگی هنری امام حسین علیه السلام عنوان کرد: درآمد حاصله از این کارگاه پس از پرداخت دستمزد کارگران؛ در امورات فرهنگی و هنری مسجد و کانون هزینه می شود و برای برگزاری برنامه ها، حلقه های معرفتی، تبیین آموزه های دینی، نماز و.... ویژه جوانان و نوجوانان صرف می شود.
نظر شما