به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، علی مختاری فر_ معاون امور جوانان هلال احمر مازندران پنج شنبه(۲۰ دی ماه) در همایش طرحملی یاس یاران آسیب ستیز در اردوگاه شهید هاشمی نژاد بهشهر اظهار کرد: ۴ سال از اجرای طرح دختران یاس با همکاری کمیته امداد در مازندران می گذرد و شاهد توسعه و پیشرفت مناسبی در اشتغال بانوان در این عرصه هستیم.
وی افزود: با تفاهم نامه منعقد شده بین هلال احمر و امداد مقرر شد تا دختران ۲۰ تا ۴۰ سال در راستای اهداف سازمانی و حفظ تکریم و سلامت و تسکین آلام و صلح و دوستی در بیش از ۴۰۰ خانه هلال مازندران همکاری داشته باشند و توانمند شوند.
مختاری فر یادآور شد: طرح قدم به قدم، زوجین هلالی، عتبات عالیات، طرح نوروزی و... از جمله طرح ها هلال احمر است که با توان بانوان اجرایی می شود.
وی با تاکید بر تزریق اعتبارات گفت: تلاش برای توسعه اعتبارات و رفع مشکلات دغدغه مهمی است که نباید نادیده گرفته شود.
* هر خانه باید به یک کارخانه تبدیل شود
غلامرضا شریعتی_نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی اظهار کرد: ایران ساخته نخواهد شد مگر اینکه به سمت اقتصاد آسیای شرقی حرکت کرده و هر خانه به یککارخانه تبدیل شود.
وی افزود: توجه به اشتغال بانوان در منازل بسیار مهم است و باید دست بانوان را برای بالا بردن سطح درآمد خانوار بالا ببریم.
شریعتی گفت: استفاده از توان دختران و بانوان در درون منازل مهم است و در ۲ سال گذشته اعتبارات خوبی از سوی مجلس در حوزه منابع اشتغال امداد، بسیج سازندگی، بنیاد علوی و برکت اختصاص یافت.
شریعتی گفت: اعتقاد داریم استفاده از توان بانوان در اقتصاد ، کشور را در بخش رفاه خانوار رشد داده و راهگشای تولید و اقتصاد خانواده است.
نظر شما