حوزه بهداشت؛ بزرگترین بدهکار کشور/ لزوم تامین منابع مالی پایدار

موهبتی با اشاره به اینکه حوزه سلامت، بزرگترین بدهکار کشور است، گفت: امروز با آنچه که زیبنده مردم است فاصله داریم که بخشی از این مشکل به منابع مالی و بخشی به مدیریت ها برمی گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، طاهر موهبتی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت امروز چهارشنبه (۲۶ دی) در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: وزارت بهداشت از قبل از تولد تا هنگام ممات با انسان ها سرو کار دارد.

وی با اشاره به اینکه امروز حوزه سلامت، بزرگترین بدهکار کشور است، افزود: علی رغم بدهی این وزارتخانه به همکاران، خدمات رسانی به مردم و بیماران توسط پرستاران و پزشکان طبق روال و منظم انجام می شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت از رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند «دکتر گنجی فرد» به عنوان یک فرد تحصیل‌کرده و اصیل یاد کرد و گفت: باید از این فرصت‌ ارزشمند برای خدمت به مردم استان بهره بگیرید و بدانید که در پایان هر دوره کاری و یا تحصیلی، آنچه باعث رضایت انسان می‌شود این است که آیا گره ای از کار فردی گشوده‌ایم؟


وی با تاکید بر اینکه ۱۱ دستگاه اجرای کار کرده‌ام، اما حوزه سلامت زیبایی خاص خود را دارد چرا که شاغلان این نهاد سوگند یاد می کنند و نجات دهنده جان انسان‌ها هستند که طبق قرآن برابر با نجات جان بشریت است، گفت: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب «بیمار به جز رنج بیماری نباید دغدغه و رنج دیگری داشته باشد» اما امروز با آنچه که زیبنده مردم است فاصله داریم که بخشی از این مشکل به منابع مالی و بخشی به مدیریت ها برمی گردد.

موهبتی تامین منابع مالی پایدار را مهمترین انتظار و مطالبه اعلام کرد و گفت: حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیازمند ۴۵۰ هزار میلیارد تومان برای کمبود جبران هاست که می بایست از توان خیرین نیز بهره گرفت.

وی با اشاره به اینکه ۸۳ درصد تولید ثروت دنیا مرهون نیروی انسانی است اما این آمار در ایران ۳۰ درصد است، خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در بحث نیروی خوب از هر جریان سیاسی که چهارچوب دولت را قبول دارد استفاده کنید چرا که دولت‌ها عوض شده اند نه نظام.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بهترین امکانات و تجهیزات پزشکی باشد اما نیروی انسانی راضی نباشد هیچ فایده‌ای ندارد اما باید دقت کرد که همه چی را نباید به معیشت گره زد، بلکه کرامت انسان ها هم باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1798861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha