به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرمآباد، حجت الاسلام یونس مهدوینیا، در جمع کارکنان اداره نوسازی مدارس استان با اشاره به آیه ۱۰۴ سوره آل عمران اظهارداشت: هدف ستاد امربه معروف و نهی از منکر امرکردن و سفارش به کار خیر و دوری از منکرات است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر با بیان اینکه ترویج فریضیتین امربه معروف و نهی از منکر هدف شوراهای امربه معوف و نهی از منکر است، افزود: تعریف فریضتین امربه معروف و نهی از منکر واجب کفایی است و در ادارات باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام مهدوینیا خاطرنشان کرد: معروف را باید مقدم بر منکر بدانیم، کارهای نیک که گسترش پیدا کنند کارهای زشت کاهش پیدا می کنند، از راه های مبارزه با منکرات گسترش معروفات است.
وی ادامهداد: اگر می خواهیم رستگار باشیم فقط انجام عمل خیر کفایت نمی کند و باید دیگران را به کار خیر دعوت کنیم که از کار زشت بپرهیزند.
حجت الاسلام مهدوینیا بیان کرد: انتظار میرود در همه مکانها و دستگاهها و نهادها و سازمانها گفتمانسازی در حوزه فریضتین امربه معروف و نهی از منکر صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه پایه و اساس امربه معروف و نهی از منکر عقلانیت و قدرت است، عنوانداشت: انجام امر و نهی براساس قوانین
تعریف شده باید صورت بگیرد.
معاون علمی و مهندسی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان در ادامه این نشست با اشاره به اینکه ستاد امربه معروف و نهی از منکر ۳ سامانه خدماتدهی به شوراهای امربه معروف دارد، گفت: در سامانه خدمات، آموزش های لازم امربه معروف و نهی از منکر به صورت مجازی ارائه داده می شود و می توان تشکل های تخصصی را نیز تشکیل داد.
وی افزود: سامانه داشپورت سامانه ثبت عملکرد است، که دبیران شوراهای امربه معروف برای ارایه گزارش عملکرد باید عضو این سامانه شوند.
بهروج بیان کرد: سامانه سوم به نام سامانه سو، مربوط به مطالبه گری امربه معروف و نهی از منکر بوده و برای تسریع در مطالبات مردمی است که مدیران دستگاه ها باید عضو آن باشند.
دبیر ستاد امربه معروف و نهیاز منکر لرستان گسترش معروفات را راه مقابله با منکرات عنوان کرد و گفت:معروف را باید مقدم بر منکر بدانیم، کارهای نیک که گسترش پیدا کنند کارهای زشت نیز کاهش پیدا می کنند.
کد خبر 1799581
نظر شما