«ابراهیم حیدری»، مدیر عامل خانه کتاب و ادبیات ایران در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان درباره استفاده از ظرفیت ۲۷ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور در برنامه های ترویجی کتاب و کتابخوانی، بیان کرد: زمانی که برنامه های ترویج کتابخوانی، جام باشگاهی کتابخوانی و جشنواره روستاهای دوستدار کتاب در حال برگزاری بود، یکی از ارکان اصلی ما همین کانونهای فرهنگی و هنری مساجد بودند. کانونهای مساجد بواسطه دامنه و گستره و پهنه ای که در سراسر کشور دارند و مورد استقبال بخش عمده ای از جامعه هستند، می توانند در پیشبرد اهداف ما اثرگذار باشند.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد بهترین فضا برای ارائه رویکردهای اجتماعی، فرهنگی و دینی است، یعنی ما با بهره گیری از مجموعه ظرفیت های کالبدی، محتوایی و انسانی کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانیم برنامه هایی در حوزه کتاب، کتابخوانی و کتاب نویسی طراحی کنیم که این برنامه ها از کارگاه ها تا تدوین کتاب و برگزاری رویدادها می تواند اجرایی شود.
حیدری خاطر نشان کرد: در روستاهای سراسر کشور به جز نهاد کتابخانه ها ۳ هزار و ۵۰۰ کتابخانه روستایی و ۲۲-۲۳ هزار کانون فرهنگی و هنری فعال مساجد داریم که این کانون ها می توانند به عنوان ثقل حوزه فرهنگ در سراسر کشور ایفای نقش کنند.
نظر شما