به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، محمد قویدل در نشست خبری به تشریح عملکرد دوران مدیریت خود بر اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان پرداخت و اظهار کرد: طی این مدت استان هرمزگان به عنوان قطب کشور در توسعه آموزشهای فنی و مهارتی شناخته شده است.
وی با اشاره به تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزش و پرورش در هرمزگان، افزود: با تلاش همکاران سهم خود را در این حوزه به ۵۶ درصد رسانده ایم که از هدف برنامه هفتم توسعه ۵۰ درصد فراتر رفته است.
تاسیس ۴۳ هنرستان جدید در هرمزگان
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از توسعه هنرستانها به عنوان یکی از دستاوردهای مهم مدیریت آموزش و پرورش طی سال های اخیر نام برد و عنوان کرد: ۴۳ هنرستان جدید طی سه سال اخیر در استان هرمزگان تأسیس شده که در شاخص توسعه هنرستان ها، مقام نخست کشور را از آن خود کرده است.
وی، افتتاح ۱۰ سالن ورزشی جدید با هزینهای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان را بخش دیگری از اقدامات برشمرد و اضافه کرد: دریافت سند مالکیت این اردوگاه دانش آموزی سرخون و اتمام پروژه احداث خوابگاه این مجموعه و تبدیل شدن آن به شبانه روزی، حصارکشی اردوگاه دانش آموزی میناب و دریافت سند اردوگاه دانش آموزی جزیره هرمز از دیگر دستاوردهاست.
قویدل با بیان اینکه امسال تکلیف مجمع خیرین مدرسهساز استان هرمزگان نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان رسید، گفت: رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مدعی است که این عدد به یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
رشد ۳۵ درصدی رتبه های زیر ۱۰۰ کنکور
وی با اشاره به اینکه شمار پذیرفته شدگان رشته پزشکی در سال ۹۷ تنها ۴۶ نفر بود، تصریح کرد: این رقم امسال به حدود ۱۰۰ نفر رسید و قبولی در دانشگاه صنعتی شریف که در گذشته ۲ نفر بود امسال به ۱۵ نفر افزایش یافت و شاهد رشد ۳۵ درصدی رتبه های زیر ۱۰۰ کنکور در سال جاری بودیم و نفر اول گروه تجربی از مدرسه فرزانگان بندرعباس بود.
بیش از ۴۰۰ برنامه بزرگداشت دهه فجر در مدارس
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در ادامه به تشریح برنامه های دهه فجر پرداخت و افزود: بیش از ۴۰۰ برنامه طی دهه فجر انقلاب در مدارس این استان اجرا می شود.
قویدل، نواختن زنگ انقلاب در سه هزار مدرسه، برگزاری اردوی راهیان پیشرفت، برپایی نمایشگاه های مدرسه انقلاب، جشنواره های فرهنگی هنری و ورزشی، جشنواره ملی تئاتر درسی به میزبانی شهرستان میناب را از شاخص ترین برنامه های این دهه ذکر کرد.
وجود ۴۰۰۰ بازمانده از تحصیل
وی همچنین از وجود چهار هزار نفر بازمانده از تحصیل در استان هرمزگان خبر داد و تصریح کرد: یکهزار و ۵۰۰ نفر از این افراد را شناسایی کرده ایم که تاکنون ۲۰۰ نفر را به تحصیل بازگردانده ایم و حدود ۴۰۰ نفر نیز معلول می باشند.
گفتنی است؛ جمعیت دانش آموزی استان هرمزگان بیش از ۴۳۰ هزار نفر است که در ۲۳ منطقه در ۱۳ شهرستان ازجمله ۱۴ جزیره در حال تحصیل می باشند.
نظر شما