اعزام‌های حداکثری راهیان نور از بهمن تا اسفند

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی خوزستان، بوشهر، ایلام و هرمزگان از آبان‌ماه آغاز شده و اعزام‌های حداکثری از بهمن شروع و به دلیل ماه رمضان تا ۱۱ اسفند پایان می‌یابد اما ما طرح‌های ویژه ای برای معتکفان در ماه رمضان در نظر گرفته ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پاسدار روح الله محمد حسین زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع تبیین و تشریح برنامه های ستاد راهیان نور کشور ضمن عرض تبریک برای پیروزی جبهه مقاومت در فلسطین اظهار داشت: ستاد راهیان نور تدابیری را برای اعزام اقشار مختلف جامعه اعم از اساتید، دانشجویان، اصناف، کشاورزان، کارگران، مداحان، ورزشکاران، طلاب، هنرمندان و خبرنگاران که تمایل دارند به دیدن مناطق عملیاتی بروند، اندیشیده است، افراد برای اطلاعات بیشتر می توانند به سامانه ملی راهیان نور مراجعه یا با شماره ۰۹۶۳۱۳ ستاد راهیان نور کشور تماس حاصل کنند.

وی افزود: اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی خوزستان، بوشهر، ایلام و هرمزگان از آبان ماه آغاز شده و اعزام های حداکثری از بهمن شروع و به دلیل ماه رمضان تا ۱۱ اسفند پایان می یابد، اما اردوهای راهیان نور ادامه دارد و ما طرح های ویژه ای برای معتکفان در ماه رمضان در نظر گرفته ایم.

وی خاطرنشان کرد: کمیته های بهداشت، اعزام و اسکان، بازرسی، شبکه مبلغان، خادمان کمیته و شبکه هایی هستند که در ستاد راهیان نور مسئول سیاستگذاری و برنامه ریزی را بر عهده دارند.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور افزود: قرارگاه امام حسن (ع) سپاه و بسیج اقداماتی برای اعزام دانش آموزان به اردوی راهیان نور در راستای آشنایی با سبک زندگی شهدا انجام می دهند. قرارگاه شهید علم الهدی با محوریت وزیر علوم نیز در یک سیستم ساختاری با همکاری ستاد راهیان نور دانشجویان را به مناطق عملیاتی اعزام می کند که اقدام بزرگی است.

حسین زاده با بیان اینکه فرماندهی قرارگاه فرهنگی به عهده فراجا است که شامل کلیه مباحث برنامه ریزی و سیاستگذاری می شود، ادامه داد: در قرارگاه حوزه علمیه شبکه اعزام مبلغان انجام می شود و در یادمان ها و قرارگاه ها مبلغان برای گفت و گوی مطالب انقلاب مستقر می شوند.

وی اضافه کرد: در قرارگاه جهاد که فرماندهی آن بر عهده وزیر جهادکشاورزی است اقداماتی که این نهاد در دوران دفاع مقدس داشته به مردم معرفی می شود، همچنین قرارگاه رسانه ای راهیان نور کشور در صدا و سیما است و رئیس بسیج این مجموعه مسئول این قرارگاه است و برای تمام فرآیندهای رسانه ای برنامه ریزی می کند.

حسین زاده تصریح کرد: قرارگاه بین الملل برای اعزام دانشجویان خارج از کشور به مناطق راهیان نور با همه زیر مجموعه ها هماهنگ است.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور افزود: راهیان نور با ابعاد بزرگی که دارد ثمره زحمات و تلاش دست اندرکاران لشکری و کشوری است و سیاستگذاری ها در ستاد راهیان نور انجام می شود. ۱۱ قرارگاه اصلی در ستاد راهیان نور وجود دارد که میزبانی آنها را بر عهده دارد. در اعزام زائران به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس، سپاه پاسداران بیشترین زحمت را به عهده دارد. همچنین قرارگاه ارتش جمهوری اسلامی با ارائه گفت و گوهای ویژه در یادمان های شهدا و مجموعه های انتظامی با برقراری امنیت در مرزهایی که مستقرند به زائران خدمت ارائه می دهد.

حسین زاده ادامه داد: یادمان های شهدا به مثابه امامزاده هستند که در هفت استان خوزستان، آذربایجان شرقی، ایلام، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان و بوشهر قرار گرفته اند و هر ساله میزبان زائرانی از سراسر کشور و حتی خارج از کشور هستند.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه های سپاه و ارتش مسئولیت اعزام، اسکان و حمل و نقل، ارتش مسئول برگزاری رزمایش و کمک به برگزاری رزمایش ها و سپاه و بسیج مسئول جشنواره رهاورد در اردوهای راهیان نور را بر عهده دارند.

۱۰ سال گذشته تلفاتی در اردوهای راهیان نور نداشتیم

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: مجموعه فراجا در راهیان نور قرارگاهی دارد و زحمت زیادی برای برقراری امنیت در اردوهای راهیان نور می کشد. در ۱۰ سال گذشته یک تلفات هم در این اردوها نداشتیم که این حاصل هم افزایی سپاه، بسیج و فراجا است.

حسین زاده افزود: خانواده هایی که فرزندان خود را برای اعزام به اردوهای راهیان نور به ما می سپارند تاکید بر ایمنی سفر دارند. در این زمینه نگاه جدی وجود دارد و ما تمام تلاش خود را در این راستا انجام می دهیم.

وی اضافه کرد: ۵۲ شرکت با عنوان جوان سیر و سفر خدمات ویژه ای به زائران راهیان نور ارائه می دهند. به لطف خدا و عنایت شهدا در طول ۱۰ سال تلفات ریلی و جاده ای نداشتیم.

سیر جدید در روایتگری خاطرات دفاع مقدس

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: سیر جدیدی در روایتگری خاطرات دفاع مقدس پیش بینی شده مثلاً در حوزه حلقه های میانی به موضوعاتی همچون آتش به اختیار بودن و حل مسئله در فکه، جرات داشتن، عقلانیت جنگ در یادمان بیت المقدس، ما می توانیم، خرمشهر کجاست، در هور عبور از موانع و پرداختن به دلاوری های شهید علی هاشمی و در دهلاویه به شهید چمران، نخبگی و جنگ چریکی، در اروند تحقیر دشمن و اراده داشتن که سردار سلیمانی نقش بسزایی در این منطقه داشته است، یک شب زندگی به سبک رزمندگان در شش یادمان پرداخته می شود.

حسین زاده افزود: برای آشنایی بیشتر دانش آموزان و درک بهتر مفاهیم دوران دفاع مقدس برخی از آنها در یادمان ها اسکان می یابند، سوار بر جیپ می شوند و مانور عملیات فتح المبین همراه با انفجار، صوت و روایتگری اجرا و موضوع با مسائل روز پیوند داده می شود.

وی اضافه کرد: رویدادهای مهدویت، دعای ندبه با حضور مداحان شاخص در یادمان های دفاع مقدس، مناجات شعبانیه، در حوزه رسانه انتشار نشریه امتداد که مطالبه حضرت آقا و سردار کارگر است، رونمایی از ۳۰ کتاب مرتبط با دفاع مقدس در کمیته محتوایی، دعوت از گروه های سرود ویژه خاص در قالب جشنواره ها، دعوت از افرادی که در راهیان نور متحول شدند، استاپ موشن برای راهیان نور، روایتگری در قالب ویژه برنامه های با این ستاره ها در یادمان های دفاع مقدس، پخش زنده از مناطق عملیاتی، موضوع طنز به اسم خمپاره، برنامه دهه نودی‌ها، دعوت از خانواده‌هایی که فرزند آنها خادم راهیان نور بوده و سپس در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به شهادت رسیدند، رادیو پلاک برای محتوای برنامه ها در رادیو، جشنواره ملی رهاورد سرزمین نور از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در اردوهای راهیان نور است.

کد خبر 1799877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha