قطع برق ۸۵ ساختمان اداری پرمصرف در خراسان‌جنوبی

دادگر ضمن تأکید بر مدیریت مصرف انرژی، از قطع برق ۸۵ ساختمان اداری در استان خراسان جنوبی خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، مهدی دادگر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی امروز (۲ بهمن) در نشست خبری با موضوع مدیریت مصرف انرژی با بیان اینکه سعی براعمال کمترین محدودیت برای جامعه هدف است، اظهار کرد: ادارات موظف هستند که ۵۰ درصد مصرف برق خود را در ساعت اداری و ۸۰ درصد در بعد از ساعت اداری را کاهش دهند و با نظارت‌های انجام شده در سال جاری برق ۸۵ ساختمان اداری استان به علت عدم رعایت الگو و بر اساس ابلاغیه ملی قطع شده است.

وی با اشاره به هوشمند بودن کنتورهای برق ادارات و اعمال مدیریت بار، افزود: با توجه به این مهم در صورت مصرف برق بالا در وهله اول برق به مدت ۱۰ دقیقه قطع می شود و چنانچه مدیر اداره نسبت به حذف موارد پرمصرف اقدامی نکند مرحله دوم به مدت نیم ساعت و در مراحل بعدی به طورکامل برق قطع شده و باید برای وصل مجددبرق، مدیر اداره نسبت به دادن تعهد اقدام کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه در صورت تأمین سوخت، نیروگاه‌های تولید برق خراسان جنوبی از نظر ظرفیت تولید، مشکلی ندارند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه مردم، ادارات، واحدهای صنعتی و... از دوره سرد سال بگذریم.

دادگر سوخت نیروگاه‌های برق را گاز و گازوئیل اعلام کرد و گفت: سعی ما بر این است که کمترین محدودیت را برای مشترک خانگی و صنعتی اعمال کنیم.

وی تعداد مشترکین خانگی خراسان جنوبی را ۳۵۲ هزار و ۶۴۸ مشترک اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳۰۸ هزار و ۵۰۰ مشترک زیرالگو، ۳۸ هزار و ۲۰۵ مشترک دو برابر الگو، سه هزار و ۲۳۵ مشترک هم دو و نیم برابر الگو و ۲ هزار و ۷۰۸ مشترک هم بیش از دو نیم برابر الگو برق مصرف می کنند.

وی یادآورشد: در دوره تابستان ۲۵۰ هزار و ۶۲۵ قبض برق به علت مصرف بهینه، پاداش دریافت کردند که میزان پاداش ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است که این میزان پاداش نسبت به سال گذشته (پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) رشد بسیار خوبی داشته است.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی گریزی به طرح تشویقی برای استفاده صنایع از نیروگاه‌های خورشیدی زد و گفت: صنایع تک شیفت در صورتی که ۵۰ درصد حداکثر قدرت مصرفی خود و صنایع دو شیفت ۶۵ درصد حداکثر قدرت مصرفی را توسط نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند محدودیت برنامه خاموشی زمستانه و تابستانه برای آنها اعمال نمی شود.

به گفته دادگر مشترکین کشاورزی امکان ایجاد نیروگاه خورشیدی را دارند و هر چاه کشاورزی ۸۰ درصد قدرت برق مورد نیاز خود را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کند از برنامه خاموشی خارج می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۷ اداره در خراسان جنوبی نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۸۱۰ کیلو وات ایجاد کردند، یادآورشد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی نقش مهمی در کاهش مشکل ناترازی انرژی ایفا می‌کند.

مدیرعامل شرکت برق خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر در خراسان جنوبی هشت نیروگاه خورشیدی بزرگ به ظرفیت حدود ۳۰ مگاوات و هزار و ۱۱۳ نیروگاه کوچک مقایس به ظرفیت ۱۲ مگاوات به شبکه برق متصل شده است و در مجموع ۴۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی متصل داریم که از این تعداد ۶۰۰ مورد حمایتی و تحت پوشش نهادهای حمایتی است.

دادگر ادامه داد: هر شب ۸۰ تا ۱۲۰ مورد تذکر بد مصرفی داریم که در ابتدا اخطار داده می‌شود و سپس نسبت به قطع برق اقدام می شود.

وی یادآور شد: تلاش ما بر این است که مراکز درمانی به هیچ وجه با قطعی برق رو برو نشوند و البته مراکز خاص و ویژه باید مجهز به برق اضطراری و ups باشند.

مدیرعامل شرکت نوزیع برق خراسان جنوبی در خصوص نهضت ملی مسکن با بیان اینکه زیرساخت های مورد نیاز در این راستا فراهم شده است، گفت: در این زمینه ۱۳۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف و... اجرا شده و ۱۲ قرارداد هم به ظرفیت ۳۰ کیلومتر با ۲۳ دستگاه پست نیز در دست اقدام است.

کد خبر 1799894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha