قالیباف: انقلابی‌گری یعنی باور به مردم و عدم دسته‌بندی و طرد آنها/موسی‌پور: روز آتش‌بس غزه، یوم‌الله است

رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش «خادمین حضور»، گفت: اگر دنبال انقلابی گری هستیم باید بدانیم و باور کنیم با تمام وجود که مردم یعنی همه مردم و آن‌ها را دسته بندی، تکه تکه و طرد نکنیم، نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که عامه مردم و توده‌های مردم پراکنده شوند.

به گزارش  خبرگزاری شبستان، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در اولین همایش ملی خادمان حضور که صبح امروز چهارشنبه سوم بهمن ۱۴۰۳ در سالن آدینه تهران برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دست‌اندرکاران و فعالان برگزاری مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی و مناسبت‌های ملی، اظهار داشت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یکی از پرسابقه‌ترین و مؤثرترین نهادهای انقلابی است. از زحمات و تلاش‌های همه افرادی که در این مجموعه با اخلاص و تلاش فعالیت می‌کنند قدردانی می‌کنم؛ عزیزانی که در روزهای سخت، با همراهی مردم و بسترسازی برای حضور آن‌ها، همواره میدان‌دار بوده‌اید و خواهید بود.

وی با اشاره به تأکیدات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بر نقش و مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف، افزود: آنچه که از فرمایشات امام و رهبری در این سال‌ها درک کرده‌ایم، این است که حضور و مشارکت مردم، اساس و بنیان انقلاب اسلامی است و هیچ جایگزینی ندارد.

دکتر قالیباف با بیان اینکه حفظ و توسعه ارزش‌های انقلاب بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست، تأکید کرد: مردم‌باوری و مردم‌سالاری دینی از کلیدی‌ترین مبانی دینی و انقلابی ما است. انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) با تکیه بر مردم توانستند به اهداف بزرگ خود دست یابند. جمهوریت و اسلامیت نظام، دو رکن جدا نشدنی هستند که از مبانی اسلام و یک حقیقت واحد سرچشمه می‌گیرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حضور مردم برگرفته از دین است و این حضور، باطل‌السحر همه فتنه‌های دشمنان است. علت پیروزی، تداوم و بقای انقلاب اسلامی، مشارکت گسترده و حضور یکپارچه مردم در صحنه‌های مختلف است. اگر به دنبال انقلابی‌گری هستیم، باید به حضور گسترده همه اقشار و گروه‌های مردم ایمان داشته باشیم و از فاصله گرفتن از مردم که خلاف مبانی دینی و انقلابی ما است، پرهیز کنیم.»

دکتر قالیباف خاطرنشان کرد: «امام خمینی (ره) با تکیه بر قرآن و اهل‌بیت (ع)، اعتمادبه‌نفس ملی را در مردم ایران احیا کرد. ایشان مردم را آگاه، منسجم و امیدوار ساخت و زمینه را برای تصمیم‌گیری و حضور مردم در عرصه‌های مختلف فراهم کرد. امروز وظیفه ما این است که این اعتماد و اتحاد را حفظ کنیم و اجازه ندهیم کوچک‌ترین آسیبی به آن وارد شود.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت برگزاری انتخابات و دیگر مراسم و مناسبت‌های ملی اشاره کرد و گفت: انتخابات یکی از مسیرهای مهم مشارکت ملی است و جلب حضور مردم در عرصه‌هایی مانند مراسم و مناسبت‌های انقلابی، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این فرصت‌ها تضمین‌کننده بقای انقلاب اسلامی و اتحاد ملی هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به آتش‌بس ۳۰ دی در غزه و تحولات جبهه مقاومت، تأکید کرد: امام خمینی (ره) از ابتدای نهضت خود، حمایت از مظلومان جهان، به‌ویژه فلسطین، را مطرح کردند. انقلاب اسلامی ایران نیز بر پایه مبارزه با ظلم، استبداد و استکبار شکل گرفت. از همان ابتدا، روز قدس را برای حمایت از فلسطین تعیین کردند و انقلاب را فراتر از جغرافیای ایران تعریف نمودند.

دکتر قالیباف افزود: ارزش‌های اسلامی بدون مردم معنا پیدا نمی‌کنند و تحقق نمی‌یابند. ما وظیفه داریم با الگوگیری از مکتب امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، حضور مردم را قدر بدانیم. مردم نه‌تنها مسأله نیستند، بلکه خود راه‌حل مشکلات کشور هستند. وظیفه ما این است که شایسته عمل کنیم و با همراهی مردم، مسائل کشور را برطرف کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: عرصه مراسم و مناسبت‌ها، فرصتی طلایی برای نمایش اتحاد و تأثیرگذاری ملی است و ما باید به بهترین شکل از این فرصت بهره‌برداری کنیم.

روز آتش‌بس غزه، یوم‌الله است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور، نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در ابتدای همایش با تقدیر از همراهان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در برگزاری مراسم و مناسبت‌های انقلابی و ملی، اظهار داشت: امسال دهه فجر چهل‌وششمین سالگرد  انقلاب اسلامی با ایام و اعیاد مبارک ماه‌های روحانی و نورانی رجب و شعبان مقارن شده است.

وی افزود: ایام دهه فجر انقلاب اسلامی امسال همچنین با پیروزی تاریخی مردم مظلوم و مقاوم فلسطین و غزه مصادف شده که این پیروزی، کام مردم را شیرین‌تر کرده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره یوم‌الله ۳۰ دی و پیروزی مردم غزه گفت: «این پیروزی رویدادی بی‌نظیر و فوق تصور بشری است که تحلیل‌گران و کارشناسان سیاسی و نظامی غربی، از درک و باور آن عاجز مانده‌ و آن را غیرقابل باور توصیف کرده‌اند.

وی تأکید کرد: این پیروزی بزرگ با تحلیل‌های عادی قابل پیش‌بینی نبود. مردمی محصور و محروم از ابتدایی‌ترین امکانات دفاعی، توانستند در برابر یکی از قدرتمندترین و مدرن‌ترین ارتش‌های جهان که از حمایت کامل آمریکا و کشورهای غربی برخوردار بود، ایستادگی کنند و پس از ۱۶ ماه مقاومت در برابر شدیدترین ستم‌ها و ظلم‌ها و وحشی‌گری‌، مردم غزه سرافراز و سربلند از این نبرد بیرون آمدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور تأکید کرد: ۳۰ دی منشأ تحولات بزرگی در خاورمیانه خواهد بود و موج جدیدی از مقاومت در منطقه شکل خواهد گرفت.

وی در ادامه اظهار داشت: کسانی که پذیرش آتش‌بس را به فشار آمریکا نسبت می‌دهند، به سنت‌های الهی باور ندارند. مهم‌ترین عامل پیروزی مردم فلسطین و غزه، ایمان به وعده‌های خداوند و نصرت الهی بود. مردم فلسطین نصرت الهی را با تمام وجود باور داشتند و این ایمان، نیرویی غیرقابل شکست به آن‌ها بخشید.

نماینده ولی فقیه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: وقتی نصرت الهی همراه و پشتیبان ملتی باشد، هیچ قدرتی در برابر آن تاب مقاومت نخواهد داشت. این فرهنگ و باور از انقلاب اسلامی ایران به جبهه مقاومت تزریق شد و از آثار و برکات انقلاب اسلامی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: این نهاد و دستگاه های همراه آن، تجلی بخش  آیه «إن تنصروا اللّه ینصرْکمْ» است. فعالیت‌های این شورا در مسیر تحقق نصرت الهی قرار دارد و زمینه‌ساز حضور گسترده مردم در صحنه است؛ حضوری که قدرت نرم نظام اسلامی و بالاترین سرمایه ملی ما محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: از ابتدای جنگ غزه، مردم ایران همواره پشتیبان و حامی مردم غزه بوده و تجمعات و راهپیمایی‌های عظیمی را برگزار کرده‌اند. از آغاز این جنگ تا پایان آن، قریب به ۱۵ هزار راهپیمایی، همراه با "جمعه‌های خشم" در نقاط مختلف ایران برگزار شد که موجب دلگرمی جبهه مقاومت گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور در پایان با قدردانی از مردم بصیر ایران و همراهان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ابراز امیدواری کرد: با تلاش‌های شما خادمان و همراهان انقلاب اسلامی، ۲۲ بهمن امسال نیز برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی رقم بخورد.

کد خبر 1799952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha