سرهنگ امیرحمزه خزایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در استان، گفت: بسیج سازندگی به عنوان یک نهاد متولی در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله، اولین گزینه مردم برای خدمات رسانی و محرومیت زدایی است. ما در تلاشیم تا با دقت و سرعت بالا به اجرای طرحهای عمرانی بپردازیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به فعالیتهای گسترده بسیج سازندگی در حوزههای مختلف از جمله علمی، آموزشی، بهداشت و درمان، و کشاورزی، افزود: ما با استفاده از ظرفیت گروههای جهادی، اردوهای تخصصی و عمومی را در نقاط مختلف برگزار میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون حدود ۸۰۰ هزار بسته معیشتی، بیش از ۶۰ هزار پک آموزشی و لوازم التحریر، ۴۲۵ هزار قلم بستههای بهداشتی و دارویی و بیش از ۲۶۰۰ سری جهیزیه توزیع شده است و این خدمات نشاندهنده عزم راسخ بسیج سازندگی در کمک به نیازمندان و ارتقای کیفیت زندگی در مناطق محروم است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: در حوادث طبیعی و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله، اولین نگاه مردم به بسیج سازندگی است. ما به عنوان یک نهاد متولی در این زمینه، وظیفه داریم که به مردم در نقاط محروم خدماترسانی کنیم. این مسئولیت ذاتی ماست و در طرحهای عمرانی در مناطق صعبالعبور و روستاهای دورافتاده، بیشترین توجه ما بر اجرای کارهای فنی با دقت و سرعت بالا متمرکز است.
وی تأکید کرد: ما با عزم راسخ به دنبال محرومیتزدایی و ارتقای کیفیت زندگی در مناطق نیازمند هستیم و همواره در تلاش برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف خود خواهیم بود.
سرهنگ خزایی، به تشریح فعالیتهای این سازمان در زمینههای عمرانی، اجتماعی، آموزشی و بهداشتی پرداخت و گفت: سازمان بسیج سازندگی با بهرهگیری از ظرفیت گروههای جهادی، در طول سال اردوهای تخصصی و عمومی را در نقاط مختلف کشور برگزار میکند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در ادامه به فعالیتهای فرهنگی نیز اشاره کرد و اظهار کرد: ما یکصد مسجد بینراهی و مساجد اصلی شهرها را با ادعیه و کتیبههای مناسب تجهیز کردهایم. همچنین بیش از ۹۸۰۰ متر فرش سجادهای برای مساجد مورد نیاز استفاده شده است. در راستای خدماترسانی به زندانیان نیز بالغ بر ۱۸۰۰ زندانی از خدمات بسیج سازندگی بهرهمند شدهاند.
وی افزود: بسیج سازندگی با همکاری قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی سپاه، پروژههای عمرانی متعددی را در مناطق کمبرخوردار اجرا کرده است. این پروژهها عمدتاً عامالمنفعه و زودبازده هستند و تلاش ما بر این است که از پیچیدگیهای تخصصی دور باشیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: از جمله خدمات ما، احداث، مرمت و بازسازی مساجد به ویژه در روستاها و ساخت خانه عالم در روستاهایی است که فاقد منازل عالم هستند.
سرهنگ خزایی اظهار کرد: بالغ بر ۸۵ منزل نیازمند در استان ساخته، تعمیر و بازسازی شده است و این اقدامات به صورت سالانه و در راستای وظایف ذاتی بسیج سازندگی انجام میشود و به حمدالله در طول هر سال دهها پروژه تکمیل و تحویل داده میشود.
وی همچنین به خدمات دامپزشکی ارائه شده به احشام روستاییان اشاره کرد و افزود: راهاندازی کارگاههای خوراک دام، مرمت و بازسازی سرویسهای بهداشتی عشایر، همایش گلهداری، احداث استخر ذخیره آب کشاورزی، حمام کنه برای احشام و آبرسانی به اراضی کشاورزی از جمله خدماتی است که در راستای بهبود امنیت غذایی توسط بسیج سازندگی انجام میگیرد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گفت: در شرایطی که کشور با تحریمهای ظالمانه مواجه بود، چالشهایی نظیر الگوی نادرست مصرف، عدم امنیت غذایی، پایین بودن بهرهوری و قاچاق کالا وجود داشت. به همین دلیل سپاه به عنوان وظیفه ذاتی خود، با جدیت تمام تلاش کرد تا از ظرفیتهای داخلی و توان مردمی برای ایجاد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و افزایش بهرهوری استفاده کند.
وی افزود: در این راستا، ۸۹ تعاونی و حدود هزار و ۵۰۰ صندوق قرض الحسنه اشتغالزای بسیج در داخل استان راهاندازی کردیم که بیش از ۲۲ هزار فقره وام از درآمد حاصل از این مجموعهها پرداخت شده است. همچنین طی دو سال اخیر، حدود ۸ هزار فرصت شغلی با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در سطح استان ایجاد شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی در پایان خاطرنشان کرد: امسال نیز با واگذاری اعتبارات تسهیلات تبصره دو، جز سه و چهار، تا به امروز بالغ بر ۴۵۰ نفر در استان مشغول به کار شدهاند. ما انتظار داریم که بانکهای عامل با همکاری خوب خود، به موقع وامها را پرداخت کنند تا بتوانیم در بحث اشتغال و کاهش بیکاری اقدامات چشمگیری داشته باشیم.
نظر شما