بخشی از مردمی کردن اقتصاد در مساجد دنبال شود

فولادگر گفت: بخشی از ایده و هدف اقتصاد مردمی می‌تواند در بستر مساجد محقق شود. حضور مردم و آشنایی آنها با همدیگر در مساجد می‌تواند به کارها و فعالیت‌های اقتصادی منجر شود که این مسئله در برخی از نقاط کشور مشاهده شده است مثل زمانی که تعاونی‌ها در مساجد پا گرفتند.

«حمیدرضا فولادگر»، رئیس کمیته بازرگانی و فضای کسب و کار کمسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد استفاده از ظرفیت مساجد در اقتصاد به ویژه اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: در صدر اسلام و دوران پیامبر (ص) به غیر از مباحث عبادی همچون نماز، بیان احکام دین و یا ابلاغ وحی و ... بسیاری از مشکلات مردم در مساجد حل می شد؛ مثلا پیامبر (ص) شرایط ازدواج یک زن و مرد هم‌کفو را در مسجد فراهم می کردند.

وی افزود: همچنین گره گشایی از مشکلات مردم یا قرض الحسنه در مساجد انجام می شد. این مسئله را می توانیم در نظام فعلی مطرح کنیم. در اوایل انقلاب نیز مساجد در این امور فعال بودند؛ به طور مثال مباحثی چون شرکت های تعاونی از مساجد شروع می شد. فارغ از مبحث حمایت از جبهه ها، مساجد در اعزام رزمندگان به جبهه و پایگاه های بسیج امور اقتصادی نیز انجام می دادند.

فولادگر در ادامه بیان کرد: بخشی از ایده و هدف اقتصاد مردمی می تواند در بستر مساجد محقق شود. حضور مردم و آشنایی آنها با همدیگر در مساجد می تواند به کارها و فعالیت های اقتصادی منجر شود که این مسئله در برخی از نقاط کشور مشاهده شده است.

رئیس کمیته بازرگانی و فضای کسب و کار کمسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: همچنین برخی از حضور مردم در مساجد به امور کشاورزی، شرکت های تعاونی، پژوهشی و تولیدی منجر شده است. مسجد می تواند بسترساز خوبی در این زمینه باشد البته این به معنای آن نیست که مسجد خود تبدیل به بنگاه اقتصادی شود اما می توان مردمی کردن اقتصاد را در  مساجد دنبال کرد؛ برخی مساجد در حل مشکلات خود واحدهای اقتصادی و وقفی دارند که به فرصت های خوبی را در اختیار آنها برای فعالیت قرار داده است.

کد خبر 1804343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha