کارگاه آموزشی ویژه مادران با موضوع تربیت دینی برگزار شد

کارگاه آموزشی ویژه مادران با موضوع تربیت دینی به‌همت کانون فرهنگی و هنری کمیل شهرستان ارومیه با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در مسجد فاطمه الزهرا (س) ارومیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، تربیت دینی کودکان و نوجوانان فرآیندی پیچیده و مهم است که نیازمند رویکردی جامع و چندوجهی است. این فرآیند صرفاً به آموختن مفاهیم دینی محدود نمی‌شود، بلکه شامل پرورش ارزش‌ها، باورها و رفتارهای دینی در زندگی روزمره نیز می‌شود.تربیت دینی کودکان و نوجوانان فرآیندی پویا و مستمر است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، روش‌های جذاب و صبر و شکیبایی است. هدف از این تربیت، شکل‌گیری شخصیت دینی و انسانی کامل و موفق در زندگی فردی و اجتماعی است.

تربیت دینی در مسجد نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری هویت دینی افراد و جامعه ایفا می‌کند. مسجد به عنوان یک مرکز عبادی، آموزشی و فرهنگی، فرصت‌های متنوعی را برای تربیت دینی فراهم می‌سازد و مسجد می‌تواند نقش مؤثری در تربیت دینی افراد و ارتقای سطح معنوی و اخلاقی جامعه ایفا کند.

در این راستا کارگاه تربیت دینی کودکان با تدریس زهرا آب سوران، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و با حضور مادران در محل مسجد فاطمه الزهرای محله دیزج سیاوش ارومیه برگزار شد.

کارگاه آموزشی ویژه مادران با موضوع تربیت دینی برگزار شد

پدر و مادر اولین مربی کودک در تربیت هستند

زهرا آبسوران، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان غربی در این کارگاه گفت: از همان لحظات آغازین زندگی یک کودک با پرورش جسمی و روحی او، آینده کودک نیز رقم می خورد.

وی افزود: او برای اینکه بتواند فردی مستقل، اجتماعی و دارای صفات و ملکات نیکو گردد، نیاز به یک مربی شایسته دارد تا استعداد و توانمندی او را به ثمر برساند و در این میان، پدر و مادر به عنوان اولین مربی کودک موظف هستند قدم به قدم او را در مسیر پیشرفت و تکامل هدایت نمایند تا آنجاییکه بتواند تا حدودی مستقل شود.

تربیت دینی منحصر به فضا و مکان خاصی نیست

وی در ادامه گفت: تربیت دینی منحصر به فضا و مکان خاصی نیست و در هر جایی ممکن است تلاش هدفدار به منظور آموزش معارف دینی صورت گیرد.

آبسوران محبت و مهرورزی، تفکر، کرامت انسانی و معرفت از شاخص‌های اصلی در تربیت کودک عنوان کرد.

وی با بیان اینکه بحث غنی سازی اوقات فراغت مهم بوده، گفت: مادران  در فعالیت های کانون حضور فعال داشته باشند.

کارگاه آموزشی ویژه مادران با موضوع تربیت دینی برگزار شد

کتابخوانی توسط پدر و مادر الگوی مؤثر تربیتی در رشد و پرورش فرزندان است

آب سوران با اشاره به آمار مطالعه کتاب در جامعه، کتابخوانی توسط پدر و مادر را به عنوان یک الگوی مؤثر تربیتی در رشد و پرورش فرزندان بسیار مهم عنوان کرد.

وی گفت: کودکان با الگوپذیری از بزرگسالان و رفتار های آنان شخصیت خود را شکل می‌دهند و در این میان مطالعه خانوادگی کتاب بسیار می تواند تأثیرگذار باشد.

لزوم مدیریت استفاده کودکان از فضای مجازی و جایگزینی فعالیت های سازنده چون بازی های فکری و ... مورد دیگری بود که آب سوران در این کارگاه به آن اشاره نمود.

پرسش و پاسخ در حوزه تعلیم و تربیت کودکان آخرین بخش این کارگاه بود.

کد خبر 1804648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha