به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، دومین دوره از همایش «در آغوش بهشت»، شامگاه جمعه ۳ اسفندماه در رواق نجمه خاتون حرم رضوی برگزار شد.
این برنامه ویژه مادرانی بود که نه تنها در نقش مادری، بلکه در عرصه های مختلف جامعه، اعم از کانون های فرهنگی مساجد، تشکل ها، مشاغل مختلف علمی، سیاسی و یا اجتماعی و فراتر از همه در امر مهم خانه داری درحال مجاهدت هستند. تعداد ۳۰۰ مادر، که هر یک بین ۴ تا ۷ فرزند داشتند و در انتظار تولد فرزند دیگری نیز بودند، به نمایندگی از تمامی مادران مجاهد ایران زمین «در آغوش بهشت» مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.
مراسمی در ستایش مادری
علی اکبر روحی، دبیر کارگروه جوانی جمعیت بنیاد کرامت رضوی در حاشیه برگزاری این همایش، درخصوص برگزاری این برنامه به خبرنگاران گفت: تشکلهای مردمی متعددی در برگزاری این رویداد نقش داشتند، از جمله مجموعه کهف الحسن(ع)، مرکز مردمی نفس، کانون فرزندآوری امام حسن مجتبی (ع)، کانون رویای مادری، مجموعه مثبت سلیمانیها، معاونت اجتماعی نواحی سپاه امام رضا (ع)، حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع)، پویش شاندیز جوان و پویا و دیگر گروههای فعال مردمی که ما را در پیشبرد هدف این همایش، یعنی تجلیل از مقام مادران چندفرزند و ترویج فرهنگ مادری در جامعه؛ که امروزه نیازمند توجه و تقویت بیشتری است یاری دادند.
وی افزود: این رویداد، علاوه بر جنبه تکریمی، شامل برنامههای متنوعی بود که حال و هوایی ویژه به این محفل مادرانه بخشید. از اجرای گروه سرود و همخوانی گرفته تا سخنرانیهایی که بر اهمیت جوانی جمعیت تأکید داشت. یکی از بخشهای مهم این مراسم، سخنرانی حجتالاسلام دکتر شفیعی، استاد دانشگاه، نویسنده کتاب "کابوس سالمندی" و دبیر میز جمعیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بود که به چالشهای جمعیتی و نقش مادران در رشد و تعالی جامعه پرداخت.
چالش تضعیف ارزش مادری
دبیر کارگروه جوانی جمعیت بنیاد کرامت رضوی نیز ضمن اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ مادری در جامعه گفت: یکی از عوامل پنهان در کاهش نرخ رشد جمعیت، از بین بردن ارزش مادری در جامعه است. متأسفانه، برخی تبلیغات منفی در سالهای اخیر، نقش مادران را کمرنگ جلوه دادهاند. در حالی که مادران، ستونهای استواری خانوادهاند. ما باید تلاش کنیم تا این جایگاه را احیا کنیم و قدردان مادرانی باشیم که مجاهدانه در مسیر تربیت نسلهای آینده گام برمیدارند.
روحی گلخطمی در ادامه درباره اهداف این همایش گفت: این برنامه با هدف تجلیل از مادران جهادگر و همچنین زنده نگه داشتن ارزشهای والای مادری برگزار شد. در این مراسم، سعی کردیم از همه اقشار مادران حضور داشته باشند؛ از پزشکان و مهندسان گرفته تا استادان دانشگاه و مادران خانهدار. همه این مادران، به سهم خود در ساختن جامعهای پویا نقش دارند.
وی همچنین درباره اهتمام آستان قدس رضوی در حوزه فرهنگ سازی جوانی جمعیت و تعالی خانواده، افزود: آیت الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی همواره بر اهمیت جایگاه خانواده تأکید داشتهاند. این همایش نیز با حمایت ایشان برگزار شد و در پایان برنامه ، هدایای ویژهای شامل بسته سیسمونی، کارت هدیه به ارزش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و پنج فیش غذای متبرک به مادران اهدا شد. این توجه و تکریم، نشاندهنده جایگاه رفیع مادران در نگاه تولیت و آستان قدس رضوی است و مطمئنا اینچنین برنامه ها نویدگر امتداد یافتن دوران طلایی جمعیت کشور خواهد.
نظر شما