به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، هشتمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت همراه با گرامیداشت شهدای خدمت و مقاومت برگزار شد.
سید محمد حسینی در این یادواره، با اشاره به تشییع جنازه باشکوه شهید سید حسن نصرالله، با اشاره به حضور ۸۰ کشور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله، گفت: بیش از یک میلیون ملیون و ۴۰۰ هزار نفر علی رغم اینکه ۴ جنگنده صهیونیستی بالای سرشان بود اما با لبیک یا نصرالله در این تشییع جنازه شرکت کردند.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تشییع جنازه باشکوه سید حسن نصرالله و شهید صفی الدین نشان داد که راه مقاومت همچنان ادامه دارد، کدام سران کشورها چنین دلدادگانی دارند؟، کاش سران دیگر کشورهای عربی کمی غیرت داشتند و غیرتشان را برای جلوگیری از جنگی که علیه مردم مظلوم غزه بود به کار می گرفتند.
حسینی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۷۰ سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان شد، ابراز کرد: آن زمان سید حسن نصرالله جوان بودند و گر چه کسی با شخصیت ایشان آنچنان آشنایی نداشت اما رهبر انقلاب اسلامی خدا را شکر کردند که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان شده است.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ایشان سخن گفتند که چنین شخصیتی و انسانی شجاع، رشید و با تدبیری در این جایگاه قرار گرفته است و اخیرا درباره شهید سید حسن نصرالله کلماتی همچون مجاهد کبیر و پرچم دار مقاومت به کار بردند، همه می دانیم مقام معظم رهبری درباره هیچ کس اغراق نمی کنند و کلمات را متناسب با هر شخصی به کار می برند.
وی بیان کرد: سید حسن نصرالله در حوزه علمیه قم تحصیل کرده و به زبان فارسی تسلط کامل داشت.
حسینی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: شهید سلیمانی تنها در مسائل جنگی خبره نبود بلکه در مسائل فرهنگی و رسانه ای هم فعال بود.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ارادت مردم لبنان به امام و رهبری، عنوان کرد: حتی عده ای از مسیحیان در لبنان علاقه و عشق به رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.
وی خاطرنشان کرد: سید حسن نصرالله اهل مطالعه بود و نسبت به مسائل تحلیل درستی داشت بنابراین مسائل را خوب بیان می کرد.
حسینی تصریح کرد: مقاومت یک سخت افزار نیست که با ترور رهبرانش نابود شود بلکه یک تفکر است و همیشه جاودان خواهد ماند.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز کرد: شهید سید حسن نصرالله می خواست که پس از شهادتش کسانی باشند تا عزم، اراده و پیام او را به دیگران برسانند.
وی با اشاره به وحشیگری های رژیم صهیونسیتی در غزه، عنوان کرد: جنگ غزه قریب ۱۸ هزار کودک، بیش از ۱۲ هزار زن و یکصد و ۱۱ هزار مجروح بر جای گذاشت.
حسینی گفت: حماس با کار رسانه ای بزرگی که انجام داد باعث شد در اروپا و آمریکا در دانشگاه های غرب و حتی ورزشگاه ها که سیاسی نیستند و در پارلمان های غربی عده ای از مردم غزه حمایت کنند.
شهدا به شکل گیری تمدن نوین اسلامی کمک کرده اند
حسین شکفته در این یادواره، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای خدمت و مقاومت، گفت: وجود دو شهید گمنام باعث شده تا فضای دانشگاه از معنویت خاصی برخوردار شود.
رییس دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: شهدا نه تنها در طول حیاتشان بلکه پس از شهادت نیز به شکل گیری تمدن نوین اسلامی کمک کرده اند.
وی اظهار کرد: با شهادت رهبران جبهه مقاومت پیوندهای جامعه ایرانی با سایر کشورها بیشتر شد و این پیوند عمیق پیش مقدمه ای برای شکل گیری یک تمدن اسلامی است.
شکفته با اشاره به نقش یادواره ها در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، ابراز کرد: برگزاری این یادواره ها باعث حفظ فضای معنوی در جامعه می شود.
شکفته با بیان اینکه یادواره شهدا زمینه ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، ادامه داد: رهبری معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛ زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
رییس دانشگاه جیرفت یادآور شد: یادواره شهدا کمک زیادی به شکل گیری تمدن اسلامی و سالم سازی جامعه می شود چون جامعه نیاز به پند و اندرز دارد.
وی عنوان کرد: ما این یادواره را با هدف ایجاد فضای معنوی در شهر و دانشگاه جیرفت برگزار کردیم.
نظر شما