به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، سید مهدی حسینی، فرماندار ساوه، امروز در نشست صمیمی با مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد ساوه که به مناسبت ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانون ها برگزار شد، گفت: کانون های مساجد ظرفیت بسیار خوبی برای تحول فرهنگی دارند که باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد.
فرماندار ساوه با اشاره به اینکه ۲۲۰ مسجد در این شهرستان وجود دارد و باید از ظرفیت لین پایگاه های دینی استفاده شود، افزود: کانون های مساجد نقش موثری در تربیت نسل آینده دارند و برنامهریزی در راستای جذب کودکان و نوجوانان به فعالیتهای مسجد محور در دستور کار مدیران قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از مساجد پایه گذاری شد، اظهار داشت: امروز نیز باید بیش از گذشته از این ظرفیت برای انسجام اجتماعی و فرهنگی بهره ببریم.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و سرمایه گذاری بر روی کودکان و نوجوانان، گفت: کودکان و نوجوانان آینده سازان ایران اسلامی هستند و کانون های مساجد میتوانند به عنوان کانونهای فرهنگی و تربیتی، آیندهسازان کشور را به مسیر درست هدایت کنند.
فرماندار ساوه ادامه داد: اگر بتوانیم نوجوانان را با مسجد پیوند دهیم، نهتنها خانوادهها را در رشد و تربیت فرزندانشان مطمئن کردهایم، بلکه پایههای فرهنگی کشور را نیز مستحکمتر خواهیم ساخت.
حسینی ادامه داد: شفافسازی برنامهها و هدفگذاری دقیق، بزرگترین خدمت در این حوزه است و باید از ظرفیتهای غیر دولتی و مشارکتهای مردمی بهره بگیریم.
وی به محدودیت بودجه های دولتی نیز اشاره کرد و بیان داشت: اگر تمام تأمین مالی این کانونها به بودجههای دولتی وابسته شود، بدون شک از میزان اثرگذاری آنها کاسته خواهد شد.
فرماندار ساوه با بیان اینکه مساجد نباید صرفا به عنوان مکانهای عبادی باقی بمانند، خاطر نشان کرد: این پایگاه های دینی باید به مراکز تأثیرگذار در تربیت و فرهنگ جامعه تبدیل شوند.
این مقام مسئول اظهار داشت: اگر این فضاها را به درستی فعال کنیم، میتوانیم تأثیر عمیقی بر همه اقشار، به ویژه کودکان و نوجوانان داشته باشیم.
وی بر تشکیل یک سازه فرهنگی در ساوه با محوریت کانون های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و افزود: این کانون ها می توانند در سیاست گذاری های فرهنگی شهرستان در کنار حاکمیت و مدیریت شهری به نحو شایسته تری نقش آفرینی کند.
نظر شما