به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، سردار هادی رفیعی کیا، در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تقدیر از همدلی و همراهی خبرنگاران که خدمات و تلاش های پلیس را به مردم سرزمین آفتاب می رسانند و مشکلات مردم را نیز سریع و صحیح به پلیس انتقال می دهند، گفت: ماه رمضان ماه پر خیر و برکتی است که باید علاوه بر بهره گیری از فیوضات ماه رمضان، شئونات این ماه با عظمت حفظ شود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در ادامه با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی در راستای مأموریت های پلیس، افزود: متاسفانه امکانات و اختیارات پلیس تناسبی با ماموریت هایش ندارد ولی این دلیل نمی شود که ما عقب نشینی کنیم چرا که کار جهادی و حفظ امنیت جامعه وظیفه ما است و در این راستا تمام تلاش خود را بکار گرفته ایم.
وی با اشاره به ماموریت های همیشگی پلیس، بیان داشت: پلیس به واسطه ماموریت و شغلی که دارد در تمام طول سال آماده به خدمت بوده و موفقیت های خوبی کسب کرده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ماموریت های پلیس همواره یکی پس از دیگری در حال انجام است، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان تامین امنیت مساجد و تأمین امنیت برای شب های احیا و همچنین حفظ آرامش چهارشنبه آخر سال، امنیت و آرامش تعطیلات نوروزی از وظایف این روزهای پلیس است.
وی با اشاره به اینکه ماموریت های پلیس یکی پس از دیگری در حال انجام است، ادامه داد: انتخابات مجلس و ریاست جمهوری، آزمون های کنکور، راهپیمایی ها و برنامه های ملی و مذهبی همه در بستر امنیت شکل می گیرد و پلیس در این زمینه همواره مسئولیت دارد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، بیان داشت: از ابتدای سال تا کنون ۷۴ جوان خدوم این سرزمین که برای حفظ امنیت و آرامش مردم در تلاش بودند را از دست دادیم و این شهدای گرانقدر در راستای خدمت رسانی به مردم و ایجاد نظم و امنیت اجتماعی و رفع امور جاریه به ماموریت اعزام شدند و تا پای جان در راستای حفظ آرامش و امنیت تلاش کرده و به درجه رفیع شهادت رسیدند.
سردار رفیعی کیا به مشکلات پیش روی استان اشاره کرد و گفت: ما در استان کمپ ماده ۱۶ نداریم کما اینکه این از وظایف پلیس نیست ولی مردم از ما انتظار دارند و ما در جمع آوری معتادین کمک می کنیم ولی جایی برای نگهداری از آنها نیست.
این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه باید برای خرده فروشان اردوگاه ماده ۴۲ دایر کنیم، ادامه داد: برای این افراد در این اردوگاه ها کلاس های روانشناسی و دوره های آموزشی برگزار می شود که ایشان بعد از برگشت به جامعه مهارتی یاد گرفته و می توانند به کاری مشغول شوند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی به حضور اتباع غیر مجاز در استان اشاره کرد و بیان داشت: بسیاری از آنها جمع آوری شدند ولی متاسفانه مقررات بازدارنده ای در سطح ملی وجود ندارد، افرادی هستند که بارها دستگیر و طرد مرزی شدند ولی باز برگشتند که جمع آوری و طرد آنها برای نظام و کشور هزینه دارد.
وی به پایش های ترافیکی و رصد های انتظامی و هوشمند سازی اشاره کرد و بیان داشت: تا کنون اقدامات خوبی انجام شده ولی به واسطه وسعت استان در حوزه سخت افزاری و نرم افزای نیازمند اقدامات بیشتری هستیم.
این مقام مسئول در ادامه به اهمیت ایجاد امنیت و آرامش در پارک ها اشاره کرد و ادامه داد: پارک ها و تفرج گاه ها باید مکانی برای آرامش باشد که اوقات فراغت نسل جوان و نوجوانان به درستی با برنامه، هدفگذاری و متناسب با فرهنگ ملی و ایرانی و اسلامی در آن پر شود و متولیان فرهنگی نیز برنامه های برای این مهم و همچنین حفظ و نگهداری این مکان ها داشته باشند.
پلیس مخالف شادی نیست
وی با اشاره به چهارشنبه آخر سال و برخی رفتارهای خطرناک از سوی افراد بر مراقبت والدین از فرزندان تاکید کرد و گفت: جوانان و نوجوانان و آحاد جامعه بدانند که پلیس مخالف شادی مردم نیست اما خط قرمز ما این است که برای امنیت و آسایش مردم خللی ایجاد شود و بیماری نتواند به واسطه بسته شدن خیابانی به مراکز درمانی برسد. همه باید بدانند که با متخلفان و برهم زنندگان نظم و امنیت برخورد می کنیم.
سردار رفیعیکیا ضمن ارایه گزارشی از خدمات پلیس در سال جاری بیان داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود۴۰۰ هزار نفربه مقرهای پلیس مراجعه، حدود یک میلیون تماس با ۱۱۰ حاصل شده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از پرونده های که پلیس تشکیل می دهد به صورت الکترونیکی بوده و سبب کاهش هزینه ها شده است ادامه داد: در تلاش هستیم تا جایی که می توانیم ترددها را کاهش دهیم و به سوی دولت الکترونیک گام برویم.
وی در ادامه به فعالیت سامانه ۱۹۷ اشاره کرد و ادامه داد: این سامانه برای انعکاس نظرات مردم به پلیس است که از ابتدای سال تا کنون حدود ۲۰ هزار نفر با این سامانه تماس گرفته اند که ۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش تماس مردمی داشتیم.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به وجود ۲۳ دفتر پلیس ۱۰ + در استان، گفت: این دفاتر ۷۶۰ خدمت به هم استانی های عزیز ارائه میدهند.
سردار رفیعیکیا یکی از کارهای که باید به سمت آن حرکت شود را سپردن خدمات پیشگیری از جرم به بخش خصوصی دانست و ادامه داد: پلیس در این راستا موسسات خدمات حفاظتی را راهاندازی و به بخش خصوصی واگذار کرد و به صورت غیر محسوس بر روی آن ها نظارت دارد.
این مقام ارشد استان با بیان اینکه در این راستا بخش خصوصی افرادی را استخدام می کنند و پلیس آموزش ها و امکانات را در اختیار ایشان قرار می دهد، ادامه داد: در این راستا در سطح استان ۱۱ مرکزی فعال و ۷۶۰ نفر نیز بکارگیری شده که این همکاری سبب پیشبرد بهتر کارها و برداشته شدن بار از روی دوش پلیس میشود.
وی به ارائه خدمات مشاوره ای اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تا کنون ۴۳ هزار نوبت خدمات مشاوره ای انجام شده که از این تعداد ۸۸ درصد مراجعات منجر به صلح و سازش شده است.
سردار رفیعی کیا با بیان اینکه سهمیه استان مرکزی برای جذب در فراجا ۲۶۰ نفر بود است، ادامه داد: تا کنون ۲۶۱ نفر جذب شده و مجوز جذب هم داریم و تا آخر سال این مهم انجام می شود.
وی با اشاره به فعالیت اداره اماکن، گفت: در اداره اماکن عمومی و گذرنامه ۲ هزار و ۱۹۰ پروانه کسب و کار صادر و تایید کردیم و ۶۵ هزار گذرنامه صادره شده است که از این تعداد ۲۱ هزار گذرنامه ویژه اربعین بوده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در رابطه با اتباع غیر مجاز نیز گفت: در این راستا تاکنون ۱۱ هزار و ۵۴۴ نفر را جمع آوری کردیم که ۳۰ درصد اقدام ما بیشتر از سال قبل است.
سردار رفیعیکیا ادامه داد: برای اتباع مجاز داخل کشور انواع خدمات و تسهیلات را ارائه می کنیم اما با افرادی که قانون را زیر پا می گذارند به شدت برخورد می کنیم.
نظر شما