عقب ماندگی بیرجند در فضاهای آموزشی

هاشمی گفت: شهر بیرجند در بحث فضاهای آموزشی عقب‌ماندگی دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و مجمع نمایندگان استان تلاش دارد تا بازوی برای آموزش و پرورش برای جذب خیران جهت توسعه مدرسه‌سازی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان خراسان‌ جنوبی، سید حسن هاشمی صبح امروز (۶ اسفند) در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: خراسان جنوبی با وجود مدرسه دارالفنون سابقه دیرینه‌ای در حوزه آموزش و پرورش دارد و معلم‌پرور است.

وی افزود: شهر بیرجند در بحث فضاهای آموزشی عقب‌ماندگی دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و مجمع نمایندگان استان تلاش دارد تا بازوی برای آموزش و پرورش برای جذب خیران جهت توسعه مدرسه‌سازی باشد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اشاره به مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان، تصریح کرد: با توجه به کمبود منابع از وجود خیران در حوزه‌های زیربنایی هم استفاده می‌شود اما حوزه آموزش و پرورش در اولویت است تا مشکلات این حوزه برطرف شود.

هاشمی بیان کرد: در راستای توسعه فضاهای آموزشی امیدواریم تلاش شود تا فارغ التحصیلان خراسان جنوبی بتوانند جایگاه گذشته را حفظ کرده و حتی جایگاه بهتری داشته باشیم.

محمد فرهادی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی هم بر توسعه استفاده از ظرفیت خیران برای توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد و خواستار تشکیل گروه‌های خیرین بومی در سطح شهرستان‌ها شد.

حامد رخسارپور، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با اشاره به آغاز نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم در استان، گفت: در حال حاضر احداث ۸۵ پروژه ساخت فضای آموزشی با همت خیران و گروه‌های جهادی در استان جانمایی و نهایی شده است.

وی افزود: در برنامه هفتم آمده که سرانه فضای آموزشی در تمام شهرها باید به ۶.۱ مترمربع برسد که این میزان در تمام شهرهای استان جز بیرجند محقق شده است.

رخسارپور با اشاره به اینکه بیرجند با ۴.۷ متر مربع کمترین سرانه آموزشی خراسان جنوبی را دارد، گفت: در مرکز استان ۴۶ مدرسه دو شیفت داریم که توسعه فضاهای آموزشی در بیرجند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1809927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha