شورای آموزش‌ و پرورش استثنایی کشور تشکیل می‌شود

وزیر آموزش‌وپرورش بر جذب حداکثری دانش‌آموزانی که در دایره شمول خدمات سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی هستند و تشکیل شورای این سازمان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «علیرضا کاظمی» وزیر آموزش‌ و پرورش در دیدار نوروزی با مدیران و تعدادی از کارشناسان سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال نو، تقارن بهار قرآن و طبیعت را به فال نیک گرفت و از تلاش و زحمات فرهنگیان در این سازمان تشکر و قدردانی کرد و اظهار داشت: این حوزه نیاز به برنامه و تلاش فراوانی دارد تا به سطح مطلوب برسد چرا که با استانداردهای موردنیاز فاصله داریم و باید تمرکز کنیم تا خدمات بهتر و بیشتری به مخاطبان این سازمان ارائه دهیم. 

کاظمی تصریح کرد: مدیران راهبردی ضمن داشتنِ نگاه راهبردی به حوزه خود و ترسیم نقشه راه و چشم‌انداز، بر جزئیات و مسائل مسلط هستند و می‌توانند تجزیه‌ و تحلیل کنند و راه‌حل ارائه دهند.

وی در ادامه تأکید کرد: در برنامه راهبردی؛ باید چشم‌انداز و اهداف مشخص و نگاه عملیاتی به برنامه‌ها در میدان باشد.

وزیر آموزش‌ و پرورش در ادامه با اشاره به تحولات در دوره جدید ریاست سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی، گفت: سازمان در این دوره تعاملات خوبی با بخش‌های مختلف داشته که نشان از آن دارد که ظرفیت‌ها را به‌خوبی شناخته و خوشبختانه زمینه استفاده از ظرفیت‌ها نیز مهیا شده است.

کاظمی با تأکید بر اینکه برنامه‌ها و سیاست‌ها باید به پروژه‌های اجرایی تبدیل شود، گفت: انتظار داریم که مدیران کل و رؤسای ادارات، نیّات و برنامه‌های ما را به مدیران مدارس منتقل کنند چرا که در خط مقدم مدیران مدرسه هستند که باید برنامه‌ها را درک کنند و البته برنامه‌ها باید قابلیت اجرایی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در وزارت آموزش‌ و پرورش مصمم هستیم تا به قشر مظلوم دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خدمت‌رسانی کنیم و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

کاظمی با اشاره به چشم‌انداز سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی، اذعان کرد: سازمان سه وظیفه مهم دارد؛ اول سنجش و غربالگری باکیفیت و ۱۰۰ درصدی تمام دانش‌آموزان بدو ورود به مدرسه، دوم زمینه شناسایی و سوم جذب حداکثری کسانی است که در دایره شمول خدمات سازمان هستند.

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه شاخص برنامه‌ها متناسب با اهداف کلان احصا شود، گفت: با شاخص‌ها وضعیت موجود و مطلوب آموزش‌ و پرورش استثنایی را ترسیم کنید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان نیاز به پژوهش دارد، اظهار کرد: یک پژوهش در حوزه بین‌الملل انجام بگیرد و مشخص شود که به نسبت بین‌الملل چه شباهت‌ها و تفاوت‌هایی داریم و پژوهش دیگر باید با این موضوع باشد که سازمان تا کنون چه میزان توانسته دانش‌آموزان کارآمد و خودکفا تربیت کند.

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه تلاش‌های بسیار خوبی در سازمان انجام‌گرفته که قابل‌تقدیر است، گفت: تعاملات درون و برون دستگاهی به یک اندازه مهم هستند و خوشبختانه سازمان در این مسیر گام‌های خوبی برداشته است.

کاظمی در ادامه بر به‌روزآوری کتاب‌های درسی، تدقیق برنامه‌های عملیاتی با اعداد کمی دقیق، پیگیری سامانه یکپارچه سیرت، احصای نظام مسائل و اولویت‌بندی آنها تأکید کرد.

وزیر آموزش‌ و پرورش انجام دو کار در سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی را خاطرنشان کرد و گفت: تشکیل شورای آموزش‌ و پرورش استثنایی کشور پیگیری شود و تلاش کنید در کنار این شورا هیئت اندیشه‌ورز داشته باشید و همچنین پیگیری شود که آیا قانون مصوب آموزش‌ و پرورش نیاز به بازبینی دارد یا خیر.

گفتنی است؛ در این دیدار سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی با تبیین برنامه راهبردی سازمان و بخش‌های متعدد آن، گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه داد و مدیران و کارشناسان سازمان به بیان پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

کد خبر 1810097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha