به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ یکی از موضوعاتی که دشمنان نظام جمهوری اسلامی به ویژه در سالهای اخیر در دستور کار قرار دادند و به انحاء مختلف آن را تبلیغ و در این راستا کوچکترین مسائل را دستاویز اهداف خود قرار میدهند؛ ادعای فاصله گرفتن نسل جوان از معنویت و نارضایتی مردم ایران از نظام است.
حقیقت کف میدان، خلاف ادعای دشمن را ثابت میکند
این ادعا در حالی مطرح میشود که واقعیت کف میدان خلاف آن را ثابت میکند؛ واقعیتی که پرده از پیوند و عِرق ملت ایران به آرمانهای نظام برمیدارد و حقایقی که گویای رشد قابل توجه معنویت به ویژه در میان نسل جوان در سایه نظام جمهوری اسلامی است.
حضور جانانه مردم در مناسبتهای دو ماه اخیر، بازتاب پایبندی ملت ایران به ارزشها
مناسبتهای دو ماه اخیر شامل نیمه شعبان، راهپیمایی ۲۲ بهمن، ماه مبارک رمضان و لیالی قدر، راهپیمایی روز قدس و دیروز هم نماز عید فطر بازتاب پایبندی ملت ایران به ارزشهای دینی و انقلابی و فقط گوشهای از این عرق و تعهد را نشان میدهد.
به بهانه روز جمهوری اسلامی گفتگویی با آیت الله احمد شیخبهایی، استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان و خطیب موقت جمعه انجام دادهایم که از سمع و نظر خوانندگان میگذرد.
انفجار نور و رشد معنوی ملت ایران با پیروزی انقلاب اسلامی
وی با بیان این مقدمه که جمهوری اسلامی صرفاً یک نظام سیاسی برای امور اقتصادی و اجتماعی نیست بلکه علاوه بر این نظامی است که در درون خود این قابلیت را دارد که خودسازی و جامعه پردازی را به نحو زیبایی رشد دهد؛ تصریح کرد: حضرت امام رضوان الله علیه انقلاب اسلامی را انفجار نور میدانست؛ این نور در معنویت درون انسانها جلوهگر شد.
نقش امامین انقلاب در حیات معنوی جامعه ایرانی
آیت الله شیخبهایی افزود: خود حضرت امام و پس از ایشان مقام معظم رهبری افرادی خودساخته بودند که در درون خود دارای تقوای بالا و پرهیز شدید از گناه و تعهد به انجام تکالیف الهی دارند و رابطه آنها با خدا رابطه عاشقانه و رابطه بنده و مولا بوده و هست هرچه انجام میدهند از سر اخلاص و عشق به خداوند است که این روحیه و قابلیت در بیانات این دو بزرگوار به کل جامعه تزریق میشود و حیاتی معنوی به جامعه عطا میکند.
روحیه معنوی جوانان ایرانی، انگیزههای دفاع از مظلوم را مضاعف کرد
وی با اشاره به سرعت رشد معنویت در جامعه به ویژه در قشر جوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: جوانانی که عبادتهای طولانی، گریههای فراوان به درگاه خدا، پرهیز شدید از گناه سرلوحه کارشان است که برخی بعد از شهادتشان این مسائل روشن شد و این روحیه معنوی باعث شد روحیه دفاع از مظلوم بالا بگیرد.
نقشه دشمن سست کردن پایههای اعتقادی و فسادپراکنی است
آیت الله شیخبهایی تصریح کرد: کسانی که در شب قدر اجتماعات عظیم برای تضرع به درگاه خدا دارند در راهپیمایی روز قدس نابودی ظالم را فریاد میکنند و دشمن در جنگ نرم همین نقطه را هدف گرفته که با سست کردن پایههای اعتقادی فساد اخلاقی را در جامعه بپراکند.
جشنهای نیمه شعبان حاکی از افزایش عشق و علاقه به حضرت ولیعصر ارواحنا له الفداه
وی در بخش دیگری از این گفتگو یادآور شد: آنچه در نیمه شعبان اتفاق افتاد، بعد از راهپیمایی شکوهمند ۲۲ بهمن نشان از رشد معنویت در جامعه اسلامی و میزان عشق و علاقه مردم به امام زمان عجلالله تعالی فرجه دارد که در قالب جشنها، نذورات، موکبها و... به نمایش گذاشته شد.
گسترش فرهنگ مهدویت و شکست توهم دشمن
استاد سطح عالی حوزه علمیه کرمان ادامه داد: این نشان میدهد بر خلاف توهم دشمنان که میخواهند با نشان دادن برخی مظاهر انحراف، جامعه ایرانی را متهم کنند که همه از دین برگشتند اما اینطور نیست.
وی اظهار کرد: جشنهای نیمه شعبان شدت علاقه به وجود مقدس امام زمان را نشان میدهد و هم آمادگی برای ظهور و انتظار فرج که جلوه عمده آن در انقلاب اسلامی است.
آیت الله شیخبهایی اظهار کرد: آنچه در طول نزدیک به نیم قرن انقلاب اتفاق افتاده به خصوص مقاومت یکسال و نیم اخیر در غزه و فلسطین و جبهه مقاومت نشان از گسترش فرهنگ مهدوی در سطح جهان دارد.
بندگی خدا، پیام اصلی انقلاب اسلامی
وی توجه به خدا و معنویت و عشق و علاقه به بندگی خدا را پیام اصلی انقلاب اسلامی عنوان کرد که به ویژه در احیای نیمه شعبان جلوهگر و بیش از سالهای قبل مساجد بیشتری به آن پرداختند که نشان از رشد معنویت دارد.
مراقب ترفندهای دشمن در مذاهب ساختگی و عرفانهای کاذب باشیم
وی تأکید کرد: اما نباید از ترفندهای دشمن غافل بمانیم؛ بصیرت اقتضا میکند مراقبت کنیم هم نسبت به سوءاستفاده دشمن از مذهب و حرفهای انحرافی که مطرح میکنند و هم گروههایی که در طول تاریخ انقلاب به نام امام زمان عجلالله تعالی فرجه و انتظار خواستند انحرافاتی ایجاد کنند که این موضوع مانند کف روی آب از بین میرود اما باید مراقب جوانان و نوجوانان بود تا مذاهب ساختگی و عرفانهای کاذب فضای ذهنی و فکری مردم را به خود مشغول نکند.
نظر شما