مواجهه جزیره‌ای و ناهماهنگ با شعار سال ما را به اهداف نمی‌رساند

رئیس مجلس گفت: بدتر از مواجهه‌ شعاری و تشریفاتی با شعار سال، مواجهه‌ جزیره‌ای و ناهماهنگ در سیاستگذاری و اجرا به عناوین سال است لذا اگر با موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید هم اینگونه برخورد شود هرگز به اهداف موردنظر دست نمی یابیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدباقر قالیباف امروز (یکشنبه ۱۷ فروردین) در نطق پیش از دستور گفت: در ماه رمضان گرچه دست‌های شیاطین بسته بود، اما پنجه‌ سگ هار منطقه چهره‌ کودکان معصوم فلسطینی را ‌ می‌خراشید.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: روز قدس، این میراث نورانی حضرت امام (ره)،  امسال نه‌تنها وحدت مسلمانان حقیقی را نمایان ساخت، بلکه انسجام همه‌ آزادگان عالم را علیه جنایات بی‌حدومرز رژیم غاصب صهیونی به نمایش گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: گرچه در این ماه عزیز دست‌های شیاطین بسته بود، اما پنجه‌ سگ هار منطقه همچنان چهره‌ کودکان معصوم و زنان مظلوم فلسطینی را ‌ می‌خراشید و جان آن‌ها را می‌گرفت.
قالیباف گفت: هرکه چشمی برای دیدن و گوشی برای شنیدن داشته باشد، خباثت بی‌نهایت این رژیم کودک‌کش را  محکوم می‌کند.اما چشم حامیان غربی این رژیم در برابر این جنایت‌ها  کور و گوششان کر است و ادعاهای حقوق‌بشری‌شان آن‌ها را بیش از پیش در افکار عمومی جهانیان بی‌آبرو کرده است.

رئیس مجلس ادامه داد: نه‌ تنها شعار امسال اقتصادیست، بلکه معطوف به«تولید»است.  طی ۱۷ سال گذشته تاکید رهبر انقلاب بر مساله‌ تولید بوده است. رویکرد ایشان همواره معطوف به پیشرفت اقتصادی بوده  و حل اساسی مشکلات معیشتی را از همین طریق ممکن می‌دانند.

وی افزود: اگر سرمایه‌گذاری افزایش یابد، تولید،تقویت می‌شود. با تقویت تولید، رشد اقتصادی رقم میخورد. و با رشد اقتصادی، سطح رفاه و قدرت خرید مردم افزایش می‌یابد. پس کلید حل مشکلات معیشتی نیز  همین سرمایه‌گذاری در کارهای مولد است. 

قالیباف گفت: اگرچه در مسیر رسیدن به این نقطه، حتماً باید از سیاست‌های حمایتی مانند کالابرگ کمک گرفت تا جلوی آسیب به اقشار کمتربرخوردار گرفته شود، اما نباید فراموش کرد که این حمایت‌ها کافی نیست و برای حل ریشه‌ای مشکلات  باید «تولید» را تقویت نمود و در نتیجه  رشد را افزایش داد.
رئیس مجلس گفت: بدتر از مواجهه‌ شعاری و تشریفاتی با شعار سال، مواجهه‌ جزیره ای و ناهماهنگ در سیاستگذاری و اجرا به عناوین سال است لذا اگر با موضوع سرمایه گذاری برای تولید هم اینگونه برخورد شود هرگز به اهداف موردنظر دست نمی یابیم.

وی افزود: اقتصاد مجموعه ای از حوزه های مرتبط با یکدیگر است لذا هر مداخله‌ سیاستگذار در یک حوزه، آثار عینی در حوزه های دیگر دارد و به همین ترتیب رفتار ذینفعان آن حوزه و مشمولان دیگر حوزه ها در پی هر تصمیمی متفاوت خواهد بود که اگر از قبل  پیش بینی و تدبیر نشود،  هر سیاست اصلاحی را می تواند به ضد خود تبدیل کند.

قالیباف گفت: اگر مراجع و قوای مختلف سیاستگذاری، اجرا و نظارت، بدون هماهنگی لازم عمل کنند، همین نتیجه محقق می شود.  تجربه‌ این رویکرد جزیره ای و غیر هماهنگ را  به ویژه در ۱۵ سال گذشته شاهد بوده ایم و نتایج چنین شیوه‌ی حکمرانی، تشدید ناترازی ها و سخت تر شدن مسیر تحول پایدار اقتصادیست.

کد خبر 1811226

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha