به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسانجنوبی، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، صبح امروز یکشنبه (۲۴ فروردین) با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.
مهدی جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: امسال با توجه به شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری مردم در تولید وظیفه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سختتر شده است، چرا که سرمایهگذاران به تسهیل بیشتر در فرایندها و همراهی بیشتر از سوی مسئولان نیاز دارند.
وی افزود: امروز در این جلسه، ۲۶ درخواست از سرمایهگذاران در زمینه تسهیلات مختلف همچون امهال تسهیلات، مالیات، آب، برق، گاز، صدور مجوزها، نظام دامپزشکی و حصارکشی مطرح شد که ۲۵ مورد آنها تصویب شد. تنها یک مورد باقی مانده که مرتبط با مسائل بانکی است و نیاز به مجوز شورای تأمین دارد.
جعفری ادامه داد: پس از اخذ مجوز شورای تأمین، این موضوع به بانک مربوطه ارسال خواهد شد تا مشکل این سرمایهگذار نیز حل شود.
وی گزارشی از مصوبات سال گذشته کارگروه ارائه داد و گفت: از مجموع مصوبات سال گذشته، حدود ۸۵۰ مورد اجرایی شدهاند، اما ۱۵ مورد همچنان در دستگاههای دولتی اجرا نشدهاند که استاندار دستور دادهاند که این ۱۵ مورد شناسایی و در جلسه بعدی علت عدم اجرا آن مورد بررسی قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در پایان با بیان اینکه تلاشها برای حل مشکلات سرمایهگذاران ادامه خواهد داشت، تأکید کرد: امیدواریم با پیگیریهای مستمر، موانع موجود رفع شده و مسیر برای توسعه تولید هموار شود.
گفتنی است؛ در این کارگروه مسایل مشکلات ۲۶ واحد تولیدی از جمله واحد پرورش مرغ گوشتی، واحد پرورش گاو شیری، واحد کشتارگاه، واحد تولید لوله UPVC، واحد تولید ظروف یکبار مصرف، واحد تولید لوله پلی اتلین، واحد چاپ لفافهای بستهبندی، سرمایهگذاری مجموعه اقامتی و گردشگری و واحد مکانیزاسیون، واحد تولیدی ماهی تیلا پیلا به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
درخواست رسیدگی به بدهی مالیاتی، درخواست معافیت مالیاتی، درخواست رفع سوء اثر چک برگشتی بابت ضمانت، درخواست فک رهن وثایق خارج از طرح، اخذ تعهد یکساله جهت حصارکشی واحد مرغداری و صدور پروانه بهداشتی، درخواست تمدید مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان جهت استفاده از تسهیلات بانکی و امهال بدهی تسهیلات بانکی از مهمترین مشکلات و درخواستهای سرمایهگذاران این واحدهای تولیدی بود که راهکارهای لازم برای آنها ارائه شد.
نظر شما