استفاده از فرهنگ غنی اسلام یکی از افتخارات جمهوری اسلامی است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی این است که برای برنامه‌های خودش و پیشبرد اهداف مقدس از فرهنگ غنی اسلام و دستورات کلیدی و راهگشای اسلام عزیز کمال استفاده و بهره‌برداری را کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام ابوالحسن فاطمی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد در شورای ستاد کنگره شهدای چهارمحال‌وبختیاری گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی این است که برای برنامه‌های خودش و پیشبرد اهداف مقدس از فرهنگ غنی اسلام و دستورات کلیدی و راهگشای اسلام عزیز کمال استفاده و بهره‌برداری را کرده است.

وی، با اشاره به اثرگذاری فرهنگ عاشورا در جامعه به‌خاطر انتقال نسل به نسل را یادآوری کرد و افزود: هنری که از سوزِ دل برآید بر دل می‌نشیند و لذا باید از بهترین ابزار و بهترین شیوه‌ها برای اثرگذاری برنامه‌ها استفاده کنیم.

حجت الاسلام فاطمی با تأکید بر اهمیتِ سوق‌دادن مردم به‌ویژه نسل جوان به حال‌وهوای معنوی و اخلاص و فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: برای تبیین واقعی فرهنگ ایثار و شهادت باید با تولید فاخر و شایسته و در خورِ شهدا و شهید و شهادت، ارزش‌های بزرگ را هنرمندانه تبیین کنیم.

جعفر مردانی استاندار چهارمحال‌وبختیاری هم در این جلسه تأکید کرد: کنگره شهدا یک کار تشریفاتی نیست؛ بلکه رسالتی بزرگ برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره و نام شهداست.

مردانی افزود: شهدا سند افتخار و عزت جمهوری اسلامی هستند و کنگره فرصتی برای اعلام ایستادگی پای آرمان‌های شهداست و برگزاری این کنگره وظیفه ملی فرهنگی و اعتقادی است که باید به بالاترین سطح و کیفیت اجرا شود.

وی با چند توصیه به مسئولین کمیته‌های اجرایی دومین کنگره ملی ۲۵۰۰ شهید استان چهارمحال‌وبختیاری، اظهار کرد: ضرورت نگاه فراسازمانی و مشارکت حداکثری تمام دستگاه‌های اجرایی فرهنگی و رسانه‌ای  با مشارکت مردمی و نگاه ملی و تعاملی باید مورد توجه قرار گیرد.

مردانی تصریح کرد: کنگره شهدا متعلق به همه مردم استان است و باید با مشارکت خود مردم در سال جاری و اجلاسیه در سال ۱۴۰۵ اجرا شود.

وی، بر استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، رسانه‌ای، دانشجویی، جوانان و فضای مجازی استان برای تبیین فرهنگ دفاع مقدس و معرفی شهدای شاخص با تولیدات محتوایی خلاقانه تأکید کرد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری، افزود: برنامه‌ریزی برای ترویج گفتمان ایثار و شهادت برای نسل جوان با فضاسازی ادارات کل، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و برنامه‌های ویژه دستگاه‌ها، مدارس و... انجام شود.

مردانی در ادامه با اشاره به اهمیت دیدار و دلجویی از خانواده معظم شهدا، زمان‌بندی و تقسیم کار دبیران اجرایی و جمع آوری و تدوین آثار مربوط به شهدا اعم از وصیت‌نامه، خاطرات، زندگی‌نامه و... تأکید کرد: برگزاری کنگره آزمونی برای میزان وفاداری ما به آرمان‌های شهدا است.

سردار علی‌محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) و دبیرکل کنگره گفت: به‌خاطر عدم تثبیت مدیریت‌های استان و به‌منظور آماده‌سازی محتوایی (کتاب، فیلم و سریال، یادواره‌های مختلف شهرستانی، قشری، خانگی و...) برنامه‌های اجرایی کنگره امسال و اجلاسیه اصلی کنگره ابتدای سال آینده برگزار خواهد شد.

وی از دیدار اعضای ستاد کنگره در سال جاری با مقام معظم رهبری خبر داد و افزود: تلاش بر این است که گزارش کاملی از برنامه‌های اجرایی کمیته‌های ۳۲ گانه دومین کنگره ملی ۲۵۰۰ شهید استان چهارمحال‌وبختیاری آماده شود و در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه گردد.

سردار اکبری، در این جلسه که به‌صورت ارتباط تصویری با شهرستان‌های ۱۲ گانه استان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد، بر فعال‌شدن شورای سیاستگذاری کنگره در شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، زنده نگهداشت یاد و نام شهدا کمتر از شهادت نیست و کار برای شهدا کارِ جهادی است.

گفتنی است: در این جلسه که به‌صورت ارتباط تصویری با شهرستان‌های ۱۲ گانه استان چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد، اعضای شورای ستاد دومین کنگره ملی ۲۵۰۰ شهید استان چهارمحال‌وبختیاری به بیان نقطه‌نظرات خود پرداختند و همچنین بر تعیین کارگروهی برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» در استان چهارمحال‌وبختیاری تأکید کردند.

کد خبر 1812351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha