«علیرضا معماریان» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با اشاره به لزوم آموزش مهارت های زندگی و توانمندی حل مسائل اجتماعی اظهار داشت: دوران کودکی و نوجوانی زمینه مناسبی برای آموزش چنین مهارت هایی محسوب می شوند که این موضوع در مدارس کشورهای پیشرفته جدی گرفته شده است.
رئیس انجمن رواشناسان مثبتگرای ایران با بیان اینکه علاوه بر مدارس نهادهای فرهنگی نیز قابلیت خوبی برای تمرکز بر این آموزش ها دارند، افزود: از ظرفیت مراکز فرهنگی مثل کانونهای مساجد برای آموزش مهارتهای زندگی به نوجوانان نباید غافل شد.
وی ادامه داد: جمعیت جوانان و نوجوانی که در کانونهای فرهنگی و هنری حضور دارند در قالب گروههای چند نفر امکان فراگیر این دسته از آموزشها را در قالب بازی و مسابقه دارند.
معماریان سرمایه گذاری در این حوزه را لازمه جامعه دانست و تصریح کرد: آموزههای دینی و اعتقادی نیز بر آموزش و توانمندسازی افراد و فراگیری مهارتهای اجتماعی مثل صبر و گذشت، تفکر، حل مسئله و جبران مشکلات دارد.
وی خاطرنشان کرد: آموزش چنین مهارتی هایی به نسل جدید با وجود نگرانیها و مشکلات اجتماعی لازم بوده و کلیه نهادهای فرهنگی و اجتماعی در این خصوص نقش دارند.
این استاد روانشناس با بیان اینکه نه تنها جوانان و نوجوانان بلکه خانوادهها نیز به چنین آموزشهایی نیاز دارند، یادآورشد: مهارتهای زندگی توانایی افراد را در برابر مشکلات و معضلات روزانه در برخورد با دیگران و زندگی عمومی و فردی تقویت میکند.
وی ادامه داد: مهارت برخورد با فرزندان در بحران هویت، شرایط سخت زندگی و پیچیدگیهای فضای مجازی با مطالعه و حضور در کارگاه های آموزشی امکان پذیر است.
معماریان تمرکز و سرمایه گذاری برای این دسته از آموزشها توسط مدیران کانونهای مساجد را لازم دانست و گفت: باید برای هر گروه سنی برنامه ریزی مجزا داشت.
نظر شما