به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «رحیم کارگر» امروز( ۱۶ آذر) در نشست مهدویت و روندهای جهانی ظهور امام زمان(عج) با بیان اینکه دانش آینده پژوهی علمی نوپا در ایران است و از جمله مباحث مهم آن، روندشناسی می باشد، گفت: به کمک این روندها که مجموعه ای از خطوط تغییرات هستند که از گذشته شروع و در آینده ادامه خواهند داشت، تحولات آینده شناسائی می شوند.
عضو هيئت علمي پژوهشكده مهدويت و آينده پژوهي ابراز کرد: درک آینده پژوهان در سطح حدس و گمان می باشد و آنچه در روایات ذکر شده می تواند در رویدادها به ما کمک کند که از آنها به عنوان علائم یاد می شود.
وی اظهار کرد: در این ایام بیماری کرونا، افرادی شبهاتی را در مقام طلبکار مطرح می کنند و می گویند که چرا امام زمان(عج) ظهور نمی کند تا به مردم کمک شود، این در حالی است که ما بدهکار هستیم زیرا در زمینه تحقق ظهور حضرت کاری انجام نداده ایم و مردم دنیا نسبت به ظهور ایشان قصور دارند چونکه احساس ضعف و بی نیازی از خود نشان می دهند همانطور که بشریت نسبت به آمدن پیامبران عکس العمل مناسبی نداشته است.
حجت الاسلام کارگر تصریح کرد: تطبیق حوادث به نشانه های ظهور نادرست است زیرا علم آن را نداریم و تنها مفید احتمال است و همچنین تعیین زمان برای ظهور نیز امری صحیح نمی باشد چونکه هیچکدام از وقت های تعیین شده مطابق با واقعیت نبودند.
عضو هيئت علمي پژوهشكده مهدويت و آينده پژوهي به تبیین و تشریح کلان روندها پرداخت و اظهار کرد: بهداشت و سلامت افراد از جمله کلان روندهاست که آینده پژوهان در این زمینه می گویند: در آینده بیماری خطرناک و واگیردار نداریم اما در روایات ذکر شده است که بشر در آینده با بیماری مرگ و میر مواجه می شود.
وی کلان روند دیگر را از منظر آینده پژوهان، فرهنگ زدایی دانست در حالی که در روایات از اخلاق زدایی سخن به میان آمده و افزود: ما باید در سطوح مختلف اعم از فردی، خانوادگی، گروهی، ملی، منطقه ای و جهانی اقداماتی در راستای حضور حضرت انجام دهیم تا زمینه ساز عصر ظهور باشیم.
نظر شما