استفاده از ظرفیت کسب و کارهای اینترنتی در توانمندسازی کارآفرینان ضروری است

قناویزچی گفت: کسب و کارهای اینترنتی یکی از کسب و کارهای نوینی هستند که در دهه های اخیر توانسته جایگاه خوبی در ارائه خدمات، آموزش و فروش محصول داشته باشد.

«علی قناویزچی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: شهر مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی هر ساله میزبان میلیون ها زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان است. زائران و مسافرانی که در این سفر علاوه بر زیارت مضجع نورانی علی بن موسی الرضا (ع) با حضور در مراکز تفریحی و گردشگری علاوه بر بهره مندی از خدمات کالاهایی را به عنوان سوغات خریداری و به شهر خود می برند.

 

مدیر کل اداره هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد با بیان اینکه متاسفانه بیشتر کالاهایی که به عنوان سوغات مشهد در سبد سوغات زائر قرار می گیرد ساخت کشور چین است؛ افزود: متاسفانه ما نتوانستیم از ظرفیت حضور میلیونی زائران با فروش کالاهای ایرانی و سوغات خاص مشهد استفاده کنیم. در این راستا یکی از موضوعات کاری این اداره استفاده از ظرفیت های حوزه کسب و کار در مشهد است تا با استفاده از این ظرفیت ها با نظارت و کیفی سازی علاوه بر رفع مشکلات در حوزه کسب و کار این موضوع را نیز توسعه دهیم.

 

قناویزچی با اشاره به ضرورت کسب و کار اینترنتی در اشتغالزایی؛ افزود: با توسعه کسب و کار آنلاین می توان درآمد غیر فعال و نامحدود ایجاد کرد؛ همچنین این نوع کسب و کار بدون محدودیت زمان و مکان، عدم محدودیت جغرافیایی، شروع با کمترین سرمایه، اتوماتیک سازی کسب و کار و استفاده مفید از زمان همراه است.

 

وی با تاکید بر ضرورت گسترش کسب و کارهای اینترنتی در جامعه به عنوان بستر ارائه خدمات با نظارت و کیفی سازی؛ گفت: بسته های اینترنتی باید به توسعه کار و خدمات کمک کند و نه اینکه جایگزین شود.

 

مدیر اداره کل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد با اشاره به وجه تمایز کسب و کارهای اینترنتی با کسب و کارهای سنتی؛ بیان کرد: کسب و کارهای اینترنتی از کیفیت بالا، سرعت در ارائه خدمات، امنیت بالا و کاهش هزینه ها همراه است لذا باید در جامعه برای این گونه کسب و کارها فرهنگ سازی صورت گیرد

 

وی افزود: با توجه به اینکه کرونا موجب شده بسیاری از کسب و کارها کم رونق شود و یا افرادی بیکار شوند، کسب و کارهای اینترنتی با توجه به ویژگی های خاص خود چون ارائه خدمات و آموزش، بازار فروش و ... توانسته بسیاری از این کسب و کارهای بیکار شده را فعال کند.

 

قناویزچی بیان کرد: کسب و کار آنلاین مدل های مختلفی چون همکاری در فروش، ساخت فروشگاه اینترنتی، ارائه خدمات آنلاین، فروش محصولات دانلودی و آموزش و مشاوره آنلاین دارد که با توجه به امکانات و مهارت های فرد می تواند مدل کسب و کار مناسب خود را انتخاب کرده و کار را شروع کند.

 

وی با اشاره به مدل کسب و کار اینترنتی همکاری در فروش گفت: در این راستا این اداره در جهت رونق مشاغل خانگی، توانمندسازی کاراآفرینان و برندسازی تولیدات کارافرینان به عنوان سوغات مشهد با ۱۰۰ اپلیکیشن خرید و فروش نرم افزار برای جانمایی محصولات تولیدات کارافرینان توافقاتی صورت گرفته است.

 

مدیر اداره کل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد با بیان ابنکه مشهد به عنوان شهری که در این موضوع همیشه پیشتاز بوده است و استارت آپ ها و اپلیکیشن های خاصی در این شهر ارائه خدمات می دادند؛ افزود: لذا می طلبد که کسب و کارهای اینترنتی به جایگاه حقیقی خود برسند و به عنوان برند مطرح شود. لذا در اینراستا ما در اداره معین اقتصادی با حمایت از کسب و کارهای اینترنتی در زمینه بستر سازی، ارائه خدمات و پشتیبانی به دنبال افزایش خدمات این گونه کسب و کارها هستیم. 

 

وی با بیان اینکه این اداره برای این منظور جلساتی با پلیس فتا، انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، با شرکت های اینترنتی و سازمان مشاغل شهری داشته است؛ همچنین مکاتبه ای با اتحادیه کسب و کارهای مجازی در تهران صورت گرفته است؛ افزود: بر اساس توافق صورت گرفته مکان هایی مانند فروشگاههای شهرما، ایستگاهای قطار شهری و پایانه های مسافربری را در اختیاز صاحبان کسب و کارهای اینترنتی برای تبلیغ اپلیکیشن خود می گذاریم و در ازای آن از آنها می خواهیم افرادی که ما به آنها معرفی می کنیم در اپلیکشن خود پنجره ای برای فروش محصولات کارآفرین در نظر بگیرند.

 

قناویزچی تاکید کرد: این اقدام موجب می شود علاوه بر فروش محصول کارافرین در اپلیکیشن، خدمات یا آموزشی که در اپلیکیشن قرار گرفته نیز تبلیغ صورت گیرد.

کد خبر 1001088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha