به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاوه گفت: تقویت هویت ملی ـ اسلامی، تحقق سیاستهای وفاق اجتماعی، تمایل دین و دولت، بررسی فرهنگ حجاب، بررسی گسترش و ترویج حجاب اسلامی، راهکارهای اجرایی تهدیدات و فرصتهای فرهنگی و بررسی تعمیق و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه از مهم ترین موضوعات مورد بررسی در جلسات شورای فرهنگ عمومی است.
حجت الاسلام آفتابی، با تبیین ویژگیها و شاخصهای فرهنگ عمومی، اضافه کرد: تعمیق باورهای اسلامی، اعتلای فرهنگ دینی جامعه، فراهم شدن روحیه کار جمعی، نهادینه شدن فرهنگ شهادت و ایثار، تقویت نهاد خانواده، تحقق جامعهای بر پایه عفاف و حجاب، نهادینه شدن حقوق شهروندی و تقویت امید به زندگی جزو شاخصهای بارز تقویت فرهنگ عمومی جامعه است.
وی تصریح کرد: تهیه و تدوین طرحهایی برای هماهنگ کردن کوششهای فرهنگی و هنری و تبلیغی در سازمانها و مراکز رسمی فرهنگی و هنری در جهت اعتلای فرهنگ و هنر و بهبود کیفیت آنها از جمله وظایف شورای فرهنگ عمومی است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، بیان کرد: ابزار تأثیرگذار و مهم شورای فرهنگ عمومی برای مقابله با جنگ نرم دشمن مکتب انسانساز قرآن و اسلام، اندیشههای بنیانگذار جمهوری اسلامی، جایگاه ویژه ولایت فقیه و عمل در راستای منویات مقام معظم رهبری است.
حجت الاسلام محمد آفتابی، ضمن گزارشی از عملکرد فرهنگی شهرستان پاوه گفت: این شهرستان دارای 16 کانون فرهنگی هنری مسجد است که به صورت مستمر فعالیت می کنند و 7 کانون نیز در مناطق شهری و روستایی این شهرستان به زودی افتتاح می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با اشاره به فعالیت 2 موسسه قرآنی، 2 موسسه کانون آگهی و تبلیغات و 2 کانون ادبی این شهرستان اضافه کرد: برگزاری جشنواره طلوع مهر، برگزاری مسابقه انقلاب اسلامی و برگزاری نمایشگاه کتاب در شهرهای پاوه، نوسود و نودشه و افتتاح 7 کانون فرهنگی در مساجد از برنامه های آتی این اداره در این منطقه است.
حجت الاسلام آفتابی، در بخش دیگری از سخنانش از شهرستان پاوه به عنوان نماد ایستادگی در مقابل دشمنان یادکرد و افزود: پاوه یعنی پاک و پاکیزه و در جای دیگر به معنای پاکی در قبول دین و به پای ایستاده و استوار یاد شده است که همه این خصوصیات از ویژگی های بارز مردم این خطه است.
وی همچنین به بیان فعالیتهای فرهنگی ماموستا ملاقادری امام جمعه پاوه اشاره کرد و افزود: ماموستا قادری در سال 57 بنیانگذار یک مدرسه قرآنی در پاوه بوده و 31 سال در کسوت امامت جمعه این شهر خدمات شایانی را به جامعه اسلامی و مردم این دیار ارائه کرده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، اظهار کرد: تاسیس کانون فرهنگی مولوی مسجد قبا با 150 نفر عضو ثابت توسط وی یکی از نشانههای بارز خلوص نیت امام جمعه پاوه در خدمت به جامعه فرهنگی پاوه و اورامانات است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با اشاره به طرح مسائل فرهنگی در خطبه های نماز جمعه این شهرستان افزود: دغدغه فرهنگ و هنرمندان همیشه در ذهن ماموستا قادری بوده است و می توان گفت خطبه های ایشان نقش بسزایی در بحث شورای فرهنگ عمومی دارد.
پایان پیام/
نظر شما