خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه،منظومه فکری آیتالله العظمی خامنهای در چهار بخش نظامهای بینشی، نظامهای منشی و رفتاری، نظامهای اجتماعی اسلام و اهداف اجتماعی اسلام تدوین شده است.
نظام «بینشی» شامل منطق فهم اسلام، خداشناسی توحیدی، ولایتشناسی، اسلامشناسی، جهانشناسی اسلامی و انسانشناسی اسلامی است؛ نظامهای «منشی و رفتاری» شامل نظام معنویت اسلامی، اخلاق اسلامی، نظام تربیتی اسلام و نظام عبادی اسلام است؛ نظامهای «اجتماعی اسلام» شامل نظام فرهنگ اسلامی، نظام علمی اسلام، نظام مدیریت اسلامی، نظام سیاست اسلامی، نظام اقتصاد اسلامی، نظام حقوق اسلامی، نظام امنیتی ـ دفاعی اسلام است و اهداف اجتماعی اسلام شامل استقلال اسلامی، عدالت اسلامی و پیشرفت اسلامی است.
با توجه به این که مباحث منظومه فکری مقام معظم رهبری از نظام هماهنگی برخوردار است، به گونهای که اجزایش یک کل نظاممند را تشکیل میدهد که ادامهدهنده گفتمان فکری علمای گذشته و استمراربخش گفتمان امام خمینی(ره) است و با رویکرد اجتهادی به مسائل معاصر میپردازد، آشنایی مبلغان دینی جهت تبیین آنها در جامعه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
با عنایت به ضرورت آشنایی و آگاهی بیشتر طلاب و مبلغان با این منظومه فاخر فکری و معرفتی، اداره کل فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، معاونت تبلیغ حوزه علمیه مشهد و خانه طلاب جوان، اقدام به برنامهریزی دوره آموزشی «صراط» در قالب «سیر مطالعاتی منظومه فکری مقام معظم رهبری» در چند مرحله کرده است.
طلاب و مبلغان علاقهمند به شرکت در این دوره آموزشی میتوانند از تاریخ، ۲۰ آذرماه تا اول دیماه از طریق لینک lms۲.hozehkh.com اقدام به ثبتنام کنند.
یادآور میشود، کتاب منظومه فکری مقام معظم رهبری برای اولین بار در مرداد سال ۱۳۹۶ در دو جلد و به حجم ۱۴۴۲ صفحه به زیور طبع آراسته شد و در اسفندماه همان سال به چاپ چهارم رسید و از ابتدای سال ۱۳۹۷ چاپ جدید آن روانه بازار کتاب شد.
نظر شما