ظرفیت های مردمی برای اجرای طرح پایتخت کتاب در سمنان استفاده شود

فلاح لاله زاری با اشاره به اینکه تمامی طرحهای تدوین شده در طرح پایتخت کتاب، قابلیت اجرایی دارند و اندیشمندانه طراحی شده اند گفت: ظرفیت های مردمی برای اجرای طرح پایتخت کتاب در سمنان به کارگیری می شود.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، «فرشید فلاح لاله زاری» در نشستی با رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان گفت: برای تبدیل سمنان به پایتخت کتاب ایران، ۲۰ طرح با مشارکت دستکاههای فرهنگی طراحی و رونمایی شده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از طرح پایتخت کتاب به عنوان یک مسابقه ملی بین شهرها یاد کرد و گفت: با توجه به سابقه فرهنگی سمنان، این شهر شایسته کسب عنوان پایتختی کتاب است و تلاش های گسترده ای توسط نهادهای مردم نهاد و نیز مسوولان برای کسب این عنوان شروع شده است.

 

وی مهمترین رسالت و هدف این طرح را ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در جامعه دانست وگفت: برای دستیابی به این عنوان نیز طرحهای نو و خلاقانه ای تدوین و ارائه شده است.

 

فلاح لاله زاری از به کارگیری ظرفیت های مردمی برای اجرای طرح پایتخت کتاب در سمنان خبر داد و اظهار داشت: در اجرای انن برنامه که مسابقه ای بین شهرهای کشور است از ظرفیت های شهرداری سمنان، آموزش و پرورش، کتابخانه های عمومی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... استفاده شده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، لزوم مشارکت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سمنان را در این طرح مورد تاکید قرار داد و گفت: این مشارکت و همراهی می تواند در این مسیر مهم فرهنگی، کمک کار مجریان طرح باشد.

 

مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب سمنان نیز در این نشست گزارشی از روند اقدامات انجام شده ارائه کرد و گفت: گسترش مطالعه در بین مردم به معنای گسترش آگاهی در جامعه است.

 

«رضا شمس خانی» بر ضرورت تغییر نگرش ها در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: گام اول در تغییر نگرش ها، گسترش مطالعه است.

کد خبر 1002346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha