به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محسن حاجی میرزایی» در نشست هم اندیشی با مدیران زن آموزش و پرورش گفت: آموزش زیربنای عدالت در جامعه است و اعطای فرصت برابر به افراد می تواند بستری برای موقعیت ها و منزلت های اجتماعی برابر باشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید سنگ بنای عدالت از ابتدای خوب گذاشته شود گفت: ما تلاش می کنیم تا همگان به آموزش با کیفیت دسترسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه از ظرفیت بانوان برای پیشبرد امور بیشتر باید استفاده شود گفت:بانوان نقش برجسته ای در تربیت دارند و این نقش با نقش های دیگران قابل جایگزینی نیست.
حاجی میرزایی تصریح کرد: بزرگترین اقتدار نرم در جامعه ما به زنان داده شده که خداد دادی است و هیچ کس نمی تواند آن را بگیرد از این ظرفیت بانوان به خوبی استفاده نمی شود.
وی با بیان اینکه اصولا تمدن محصول شنیدن، دیدن و اندیشیدن است تصریح کرد:سهم زنان در شکل گیری تمدن و فرهنگ سازی، هویت بخشی به نسل نو، آینده سازی، مصونیت بخشی به جامعه در برابر آسیب های ویرانگر، توسعه و تعالی کشور از همین جا مشخص می شود. اگر فرزند پرسشگری تربیت کنیم مسیر آینده اش تاثیر گذار است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید تلاش کنیم توانمندی زنان برای این نقش های کلیدی افزایش یابد گفت: سهم زنان در تربیت کودک از بدو تولد قطعا نسبت به مردان بیشتر است. پس از آن در مدرسه و به ویژه در دوران ابتدایی نیز بخش عمده تعالی بیش از نسبت مردان، در اختیار مدیران و معلمان زن است و به مرور در مقاطع متوسطه و دانشگاهی این نقش کاسته می شود.
وی از معاونت امور زنان درخواست کمک کرد و گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی اعطای تربیت اوان کودکی به آموزش و پرورش در دستورکار است و آموزش و پرورش از صفر سالگی مسئولیت داشته باشد. اگر اینگونه باشد خانواده ها بخشی از ماموریت آموزش و پرورش می شوند.
نظر شما