به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سعیدرضا کامرانی»، امروز (یکشنبه 30 آذر) در مراسم پایانی مهرواره «قصههای ماندگار» صورت مجازی در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فارس گفت: با برگزاری این مراسم پایانی، راویان برگزیده این مهراوه در کانون فارس معرفی شدند.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس افزود: فراخوان این مهرواره قصه گویی در بیست و هشتمین هفته کتاب و کتابخوانی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس اعلام شده بود.
وی اضافه کرد: مربیان، نوجوانان، پدربزرگها و مادربزرگها و علاقمندان به قصه گویی امکان شرکت در این مهراوه را داشتند و تا 20 آذر قصه های کهن را به صورت فیلم کوتاه 10 دقیقه ای ارسال کردند و با برگزاری اختتامیه آن به شکل مجازی همزمان با شب یلدا، در بخشهای نوجوان، پدربزرگها و مادربزرگها، علاقمندان و مربیان 12 نفر انتخاب شدند.
کامرانی اعلام کرد: بدین ترتیب، «فاطمه حورا فرح بخش لاری» از لارستان، «عسل پذیرش» از مرکز فرهنگی هنری شماره 2 شیراز و «آیلین علیزاده» از مرکز فرهنگی هنری شماره یک جهرم، قصه گویان برتر بخش نوجوان شدند و «عبدالرضا میرزانیا» از لارستان، «سلطان علی دریادل» از خوی و «عبدالصمد رحمانیان» از جهرم به عنوان پدربزرگهای قصهگوی برتر معرفی شدند.
وی ادامه داد: در بخش علاقمندان قصه گویی، «سمیرا اکبرپور» از مرودشت، «هاجر قنبری» از صدرا، «مریم سالاریان» و «سارا معرفی» از جهرم نفرات برپزیده شدند و «خدیجه وجدانی» از خوی و «حوا کهنسال» از مهر استان فارس در بخش مربیان عنوان برتر کسب کردند.
کامرانی، قصه را یک رسانه دانست و گفت: قصهگویی، سنت پیشینیان است دانست و سورههای قرآن کریم نیز در قالب قصه، آموزههای مختلف دینی را به مردم یادآور میشود.
وی افزود: قصه گویی از هنرهایی است که موجب پرورش ذهن می شود و در جوامع پیشرفته به عنوان روش هنر درمانی مورد استفاده قرار می گیرد و بهترین ابزار آموزش برای کودکان است.
کامرانی تصریح کرد: قصه یک ابزار نیروند برای رشد فکری کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است که موجب انتقال آموزه های دینی و فرهنگی و ترویج صداقت و مهربانی، همدلی، همکاری و ... به جامعه و نسل آینده می شود.
نظر شما