به گزارش خبرگزاری شبستان، آیتالله احمد جنتی در خطبه دوم نماز جمعه تهران، با تسلیت به مناسبت ایام رحلت پیامبر(ص) امام حسن مجتبی(ع) و علی ابن موسی رضا(ع) خاطرنشان کرد: طی روزهای گذشته شهادت شهید احمدیروشن را داشتیم که جامعه و رهبر ما را به عزا نشاند.
وی همچنین بخشهایی از پیام مقام معظم رهبری در رابطه با شهادت احمدی روشن را یادآور شد و افزود: از کمال بیچارگی و استیصال دشمنان است که ناچار به آدمکشی و ترور میشوند. در حالی که دم از مبارزه با تروریسم میزنند و برای مقابله با آن وارد افغانستان و بغداد میشوند خودشان سردمدار تروریست و در واقع تروریستپرور هستند.
وی ادامه داد: آنها دم از حقوق بشر میزنند اما ترور میکنند و خودشان هم اعتراف میکنند که در این ترورها دست داشتند، پس باید بدانند که در این رفتار قساوتآمیز شکست خواهند خورد.
خطیب نماز جمعه تهران با طرح این پرسش که «دشمنان از آدمکشیها چه نتیجهای میگیرند» گفت: باید از آنها بپرسیم از کشتن بهشتی و مطهری و 72 تن چه نفعی بردند و باید بدانند که این اقداماتشان از روی احساسات است و عقل و منطقی در آن دیده نمیشود.
وی به بخشهای دیگری از پیام مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حرکتهای جوانان ایرانی در پیشرفتهای کشور ادامه خواهد داشت، اشاره و تصریح کرد: امام(ره) نیز فرمودند اگر من را هم بکشید انقلاب سرپاست و خاموش نمیشود؛ چون انقلاب متعلق به مردم است و قائل به فرد نیست.
وی با بیان اینکه «دشمنیهای دشمنان نتیجه معکوس دارد و نه تنها به نفع آنها نیست صددرصد به ضرر آنها و به نفع ما خواهد بود» گفت: به دنبال شهادت احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان زیادی درخواست تغییر رشته به دانش هستهیی را دادند. پس دشمنان یک احمدی روشن را شهید کردند در حالی که تعداد زیادی احمدی روشن متولد شد و همچنین این موضوع باعث میشود که مقاومتهای ایران در دنیا مطرح و از آن الگوگیری شود.
دبیر شورای نگهبان در ادامه به در پیش بودن ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: سالگرد ورود امام(ره) به وطن نزدیک است و هنوز شیرینی دوازدهم بهمن در کام مردم ماست.
وی با اشاره به در پیش رو بودن 22 بهمن نیز اظهار کرد: باید بررسی کنیم برای دهه فجر چه اهدافی داشتیم؟ تا چه حد به آنها رسیدیم و تا چه مانده که باید دنبال کنیم و آثار دهه فجر چه بوده است؟
وی با اشاره به شعار مردم در دوران انقلاب اسلامی گفت: به شکر خدا حکومت اسلامی برگزار شد و در هیچ جای کشور خلاف شرع صورت نمیگیرد و همه کسانی که مسوول هستند موظفند احکام اسلام را رعایت کنند. البته به تخلفات کار نداریم.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه «آزادی در این مملکت در هیچ کشوری پیدا نمیشود» افزود: آزادی در کشور وجود دارد اما اگر کسی بخواهد در جامعه آشوب و اغتشاش 88 را درست کند، جلویش گرفته میشود در حالی که آزادی معقول برای بیان نظرات وجود دارد و در رابطه با استقلال نیز باید بگویم هیچ کشوری به اندازه ایران استقلال ندارد و در اکثر کشورها نفوذ امریکا و انگلیس و امثال آنها مشاهده میشود.
وی همچنین با بیان اینکه «انقلاب ما ادعای حمایت از مستضعفان را داشت» تصریح کرد: در حمایت از مردم فلسطین، لبنان، بوسنی به خوبی عمل کردیم و همانطور که مبارزه با مستکبرین از شعارهای ما بود هرجا شد با آنها درافتادیم و از پا درشان آوردیم و همچنین خط معنویت، ایثارگری و فداکاریمان را عوض نکردیم.
وی با اشاره به اینکه «روح معنویت در جوانان ما موج میزند» تصریح کرد: با همه چالشها پیشرفت داشتیم و علیرغم تجزیهطلبی، نفاق، آشوب، آدم کشی، ترور، تحریم و جنگ همه را پشت سر گذاشته و به پیشرفتهای علمی، فنی و غیره دست یافتیم.
جنتی با بیان اینکه «جوانان بایدت قدر نظام و موفقیتها و پیشرفتها را بدانند» اظهار کرد: جوانان باید ایران را به دیگر کشورهای اسلامی مثل مصر مقایسه کنند و بدانند که این نعمتها و عزت جهانی را باید قدردان باشند.
وی به در پیش رو بودن انتخابات مجلس نهم نیز اشاره کرد و افزود: دشمن هدفگیری کرده است و میخواهد آزادی در انتخابات نباشد. آشوب به پا کند و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد و در ادامه آن مشارکت مردم را به حداقل برساند. اما مردم در تجربه 32 ساله نشان دادند در همه انتخاباتها حضور بالا داشتهاند که بالاترین آن انتخابات ریاست جمهوری گذشته بود و به لطف خدا در انتخابات آتی هم حضوری دشمنشکن را از خود نشان خواهند داد.
وی با بیان اینکه «به لطف خدا مشارکتی در حد اعلاء و رقابتی آزادانه را در انتخابات پیش رو خواهیم داشت» گفت: مردم در ثبت نام و رای دادن آزاد هستند و امنیت برقرار است. پس مردم باید با بصیرت مراقب توطئه دشمن باشد.
دبیر شورای نگهبان همچنین به «پرهیز از اسرافکاری و ولخرجی در انتخابات» تاکید کرد و گفت: وقتی پول زیادی خرج کنید مردم به شما رای نمیدهند، چون مردم به کسانی که به مراکز قدرت و ثروت وصل باشند رای نخواهند داد.
وی در ادامه به مجریان و ناظران و مردم توصیه کرد که باید قانون را رعایت کنند و حاکمیت قانون مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین به مساله بحرین و حرکت ایجاد شده در جهت حمایت از مردم مظلوم بحرین اشاره کرد و گفت: ستاد نماز جمعه و دیگر نهادها مشغول انجام فعالیتهایی در جهت حمایت از مردم بحرین است و امیدواریم موجی در جهت دلگرمی مردم بحرین ایجاد شود تا در مقاومت آنها را یاری کند.
جنتی همچنین به مساله وقف و اقدامات خوبی که در رابطه با اوقاف انجام شده است اشاره کرد و گفت: مشروبخواری، حرام است، اما قطعا موقوفهخواری بدتر از مشروبخواری است.
وی همچنین در خطبههای اول نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه «جنگ در اسلام و ادیان به عنوان حرکت اصلاحی در مقابل فساد است» خاطرنشان کرد: مساله براندازی فساد مطرح است و جنگ آخرین دعواست.
وی با بیان اینکه «فساد مساله عجیبی است و از قبل از خلقت آدم مطرح بوده است» گفت: از زمانی که حضرت آدم خلق شد فساد هم همزمان خلق شد و نسل اول حضرت آدم برادر کشی کردند پس هرچه بشر رشد و تکثیر یافت، فساد هم رشد کرد و تکثیر شد اما با توجه به حکمت بالای خداوند و آگاهی او از انگیزههای فسادآمیز انسان، پیامبران در جهت حرکت اصلاحی در جامعه اقدام کردند.
وی با بیان اینکه «همه فساد را محکوم میکنند و خود را مفسد نمیدانند» تصریح کرد: وقتی به انسانها میگوییم چرا فساد میکنید میگویند ما میخواهیم اصلاح و اصلاحات کنیم.
امام جمعه موقت تهران همچنین با بیان اینکه «آیه به آیه و کلمه به کلمه قرآن درس است و جزء ارشاد و هدایت انسان در قرآن نیست به بیان روایتی از حضرت علی(ع) درباره اهداف جنگ در اسلام پرداخت» و گفت: حرکت اصلاحی مادامی که بدون جنگ امکان داشته باشد، باید از طریقی غیر از جنگ اتفاق افتد و قرار بر این نبوده که انبیاء بیمقدمه وارد جنگ شود. اما پس از ارشاد، هدایت، امر به معروف و نهی از منکر انزار و تبشیر و وعده به بهشت و غیره آنها که میایستند و تن به اصلاح نمیدهند، باید براندازی شود.
پایان پیام/
نظر شما