به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بنیاد برکت، دبیر و مجری رویداد ملی دریای برکت گفت: سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در بازدید از نمایشگاه معرفی دستاوردهای نوآوری صنعت غذا بر حمایت دوباره این معاونت از رویداد ملی دریای برکت تاکید کرد.
«علی رمضان میر» اظهار داشت: دبیرخانه رویداد ملی دریای برکت با شرکت در نمایشگاه دستاوردهای نوآوری در صنعت غذا به معرفی رویداد ملی دریای برکت به مدعوین، شرکتکنندگان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه پرداخت.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه یکروزه که در حاشیه افتتاح نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا توسط سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و پیروز حناچی و محسن هاشمی شهردار و رئیس شورای شهر تهران برپا شد، بسیاری از تولیدکنندگان و برندهای معروف مواد غذایی حضور داشتند.
دبیر و مجری رویداد برکت از ارسال ۳۶۰ طرح به این رویداد خبر داد و گفت: مهلت ارسال طرح و ایده در حوزه زنجیره آبزیپروری به رویداد دریای برکت به دلیل تقاضا و استقبال زیاد علاقهمندان تا ۵ دی تمدید شده است.
رمضانی میر خاطرنشان کرد: پیشبینی اولیه ما حاکی از ارسال حداکثر ۱۵۰ طرح به رویداد دریای برکت بود که این رقم تا به امروز به ۳۶۰ طرح رسیده و به طور قطع، در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به ارزیابی و بررسی طرحهای رسیده به رویداد دریای برکت نیز توضیح داد: فرآیند ارزیابی طرحها و ایدهها پس از برگزاری دو پیشرویداد در استانهای گلستان و بوشهر و برپایی کارگاه توانمندسازی اولیه برای همه طراحان و ایدهپردازان آغاز میشود.
دبیر و مجری رویداد دریای برکت تصریح کرد: اگر زیرساختها فراهم باشد این دو پیشرویداد به صورت آنلاین برگزار میشود تا همه تیمها و افراد بتوانند در آن شرکت کنند.
رمضانی میر با تاکید بر توانمندسازی همه شرکتکنندگان در رویداد دریای برکت گفت: سعی میکنیم فرآیند توانمندسازی را حتی برای طراحان و ایدهپردازانی که طرحهایشان قابلیت سرمایهگذاری ندارند عملیاتی کنیم.
وی یادآور شد: در مراسم اختتامیه رویداد ملی دریای برکت از سه طرح برگزیده تقدیر میشود و سایر طرحهای پذیرفته شده برای دریافت تسهیلات به بنیاد برکت معرفی خواهند شد.
دبیر و مجری دریای برکت در تشریح نحوه حمایت از طرحهای پذیرفته شده در این رویداد بیان کرد: مخاطبان رویداد دریای برکت متکثر و متنوع هستند و با توجه به نوع طرح و ایدهشان از آنها حمایت میشود. بر این اساس، طرحهایی که در قالب مدل اقتصادی اجتماعمحور بنیاد برکت تعریف میشوند برای دریافت تسهیلات به مجریان استانی معرفی خواهند شد.
رمضانی میر افزود: از طرحهای بنگاهمحور هم در قالب مدل اقتصادی بنگاهمحور بنیاد برکت پشتیبانی میشود. بسیاری از طرحهای رسیده به این رویداد هم دانشبنیان هستند که توسط موسسه دانشبنیان برکت حمایت خواهند شد.
گفتنی است، رویداد ملی دریای برکت با هدف تکمیل زنجیره پرورش آبزیان در کشور، تولید ۱۱ هزار تن پروتئین از طریق آبزیپروری و ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برگزار میشود.
کارآفرینان و ایدهپردازان همچنان فرصت دارند تا با مراجعه به نشانی event.barkat.ir طرحها و ایدههای خود را در حوزه زنجیره آبزیپروری به رویداد دریای برکت ارائه و ارسال کنند.
نظر شما