ریشه ‌یابی آسیب ‌های اجتماعی نیازمند تحقیق و پژوهش است

موحدی زاده با بیان اینکه رفاه بیشتر شهروندان از طریق پژوهش و تحقیق و نوآوری است که محقق می‌شود، در کنار پژوهش باید راهکار هم در اختیار مدیران اجرایی قرار گیرد، گفت:ریشه ‌یابی آسیب ‌های اجتماعی نیازمند تحقیق و پژوهش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حمیدرضا موحدی ‌زاده» عصر(۳ دی) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توسعه شهرها وابسته به توجه ویژه بخش‌های مطالعه‌کننده و پژوهشگر به این عرصه حائز اهمیت است، اظهارکرد: با دستیابی به راهبردها و راه حل ‌های مناسب و ارزنده می‌تواند گره‎‌گشا و تاثیرگذار باشد، این رسالت مهم را از ابتدای فعالیت خود به مراکز تحقیقاتی شورای شهر و شهرداری مشهد، از جمله مرکز پژوهش‌های شورای شهر و نهاد مطالعات شهرداری تاکید کردیم که در رابطه با مسائل مربوط به مدیریت شهری فعالیت داشته باشند.

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد با تاکید بر لزوم ارتقاء جایگاه پژوهش و تحقیق در مدیریت شهری، افزود: این تحقیقات و پژوهش‌ ها باید پیرامون مسائلی چون کنترل آلودگی هوا، بهره‌گیری از تجربیات شهرهای پیشرفته و موفق، کاهش ترافیک از طریق مهندسی ارزش و مهندسی معکوس پروژه‌های ترافیکی و حمل‌ونقلی، تفکیک زباله از مبداء و بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز همچون بحث کارتن‌خوابی و معتادان متجاهر معطوف شود؛ البته شهرداری در این زمینه اقداماتی چون توسعه گرم‌خانه و ایجاد مراکز نگهداری و بازپروری معتادین را در دستورکار خود قرار داده است.

 

موحدی ‌زاده گفت: یکی از نقاط ضعف در بحث ساماندهی آسیب ‌های اجتماعی یاد شده این است که سایر دستگاه‌های متولی رسالت خود را به درستی انجام نمی‌دهند و شهرداری به تنهایی مسئولیت را به دوش می‌کشد که همین امر درصد موفقیت را تنزل می‌بخشد.

 

نایب رئیس شورای شهر مشهد ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی را نیازمند تحقیق و پژوهش دانست و افزود: در رابطه با شهر هوشمند و مرکز نوآوری که می‌تواند خلاقیت‌های پژوهشگران را بسترسازی کند، نیز مقوله پژوهش و فناوری بسیار مهم است؛ چگونه هوشمندکردن حمل‌و‌نقل عمومی اعم از اتوبوس و تاکسی و پارکینگ و بهینه سازی مصرف سوخت ساختمان‌ها دیگر عرصه‌های این فعالیت می‌تواند باشد.

 

وی پژوهش را پایه و اساس رفتارهایی دانست که منجر به رفاه و آسایش مردم می‌شود و تصریح کرد: رفاه بیشتر شهروندان از طریق پژوهش و تحقیق و نوآوری است که محقق می‌شود، در کنار پژوهش باید راهکار هم در اختیار مدیران اجرایی قرار گیرد چراکه افزایش بهره‌وری و کارایی و کارآمدی در گروه راهکارهای عملی همین پژوهش ها است.

کد خبر 1007201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha