تلاش داریم جلسات شورای فرهنگ عمومی خروجی‌محور باشد

زارع با بیان اینکه پیگیر آسیب‌شناسی و برطرف کردن مشکلات جامعه در حوزه فضای مجازی هستیم، گفت:تلاش داریم جلسات شورای فرهنگ عمومی به سمت کیفی شدن پیش برود و خروجی‌محور باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «عباس زارع» امروز(4دی) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مازندران که با حضور حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران برگزار شد، بیان کرد: در خصوص تعیین تکلیف نمایندگی شورای مجازی در استان‌ها اقدامات صورت گرفت منتظر پاسخ هستیم تا حوزه فضای مجازی در استان متولی پیدا کند و ساماندهی شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: تلاش شد در این جلسه در خصوص آخرین وضعیت فضای مجازی استانف، فرصت ها و تهدیدات، بحث قمار و خروج ارز از کشور در خدمت رئیس پلیس فتای مازندران باشیم.

 

زارع بیان کرد: در حوزه شورای توسعه قرآن نیاز به مصوبه داشتیم با توجه به تغییرات این شورا ذیل شورای فرهنگ عمومی برگزار می شود و سه کمیته؛ آموزش و تبلیغ با اداره کل ارشاد، کمیته آموزش با اداره کل آموزش و پرورش و کمیته پژوهش با دانشگاه مازندران است که نیاز به مصوبه برای تخصیص اعتبار داشت.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی مازندران اذعان کرد: توانمندسازی مدیران قرآنی، تولید انیمیشن و موشن گرافی، تشکیل انجمن خیرین و تدوین اطلس قرآنی از مصوبه های شورای فرهنگ عمومی برای تخصیص اعتبار شورای توسعه قرآنی است. و به مرکز ارسال شد، تا با تخصیص بودجه، کمیته‌ها کارها را انجام دهند و در جلسات آتی مدیران کمیته‌ها توضیحات را ارائه کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: مکاتبه دیگر با ائمه جمعه شهرستان‌ها در خصوص فضای مجازی با چهار آیتم بررسی شبکه‌های اجتماعی در استان، بررسی فضای مجازی و سلامت خانواده، بررسی وضعیت شایعات و نشر مضامین و اخبار کذب در فضای مجازی و بررسی تاثیر فضای مجازی بر سبک زندگی اعلام شد.

 

زارع با بیان اینکه پیگیر آسیب‌شناسی و برطرف کردن مشکلات جامعه در حوزه فضای مجازی هستیم، اظهار کرد:تلاش داریم جلسات شورای فرهنگ عمومی به سمت کیفی شدن پیش برود و خروجی‌محور باشد.

 

وی از اعضای شورای فرهنگ عمومی خواست با عنایت به ماموریت و رسالت اصلی این شورا به عنوان یک نهاد فرا دستگاهی و فرا دولتی، با توجه به شرایط کرونایی و عدم برگزاری برنامه ها و مراسم های ملی و مذهبی به شکل سال‌های گذشته، تولید محتوا برای ارائه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که از اقبال عمومی برخوردار است را مورد توجه داشته باشند.

کد خبر 1007406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha