شناخت مقوله فتنه و راه های مواجهه با آن باید همچنان در دستور کار باشد

معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران، با اشاره به افت و خیزهای پیش روی انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون، گفت: شناخت مقوله فتنه و راه های مواجهه با آن باید همچنان در دستور کار باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمد حسین صفار هرندی، معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شب گذشته (14دی) در گفتمان فتنه و بصیرت در تالار فخرالدین اسعد گرگانی با اشاره به پیچیدگی دشمن، گفت: تعبیر فتنه در مورد این نوع از عملیات دشمن و آنچه خود ما ممکن است سبب ساز وجودش بوده باشیم، تعبیر حکیمانه ای است و در مقابل آن دست بسته نیستیم و به موازات پیچیده شدن فتنه ها، امکان پیچیده شدن داریم و باید همواره به خداوند پناه برده و بصیرت داشته باشیم.

وی افزود: فقط کسانی در مقابل فتنه طاقت می آورند که خود را به بصیرت و صبر تطهیر کرده باشند.

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به وقایع پس از انتخابات سال گذشته، تصریح کرد: سال گذشته سال محک خوردن و بصیرت بود و توده مردم با حضور 40 میلیونی خود در این آزمون، امتحان خوبی پس دادند.


وی با اشاره به جاماندن خواص از مردم در فهم این قضایا، گفت: چطور می شود کسانی چشمان خود را به واقعیت های بی شمار ببندند.

صفارهرندی افزود: برآورد برخی از چهره های شاخص دوم خرداد و بعدها جبهه سبز، قبل از انتخابات این بود که انتخابات را نمی بریم و رئیس جمهور کنونی(احمدی نژاد)، رئیس جمهور آینده نیز خواهد بود، آقای خاتمی در گفت و گو با افراد مختلف از جمله علی احمدی، وزیر سابق آموزش و پرورش بر این نکته تاکید کرده بود و برای ایشان این صحنه روشن بود و برآورد داشتند.

وی افزود: البته شخص آقای خاتمی زرنگی کرد و وارد انتخابات نشد و هر چه اطرافیان و طرفداران وی به او اصرار کردند، طفره رفت و باور داشت که در این انتخابات شکست می خورد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: آقای احمدی نژاد، رئیس جمهوری بود که توانسته بود تصویری از عملکرد یک دولت را آشکار کند و مردم نیز خدمات را می دیدند و بر استمرار آن تاکید داشتند، در نظرسنجی ها در بیشتر شهرستان ها اقبال به رئیس جمهور 9 به یک و در برخی 8 به دو و 7 به سه بود و به صورت آشکاری، فاصله بین موسوی و رئیس جمهور را نشان می داد.

وی با بیان اینکه در معدود شهرهایی، رأی موسوی کمی بیشتر از احمدی نژاد بود، گفت: در تهران رقابت نزدیک تر و آقای احمدی نژاد چهل و خرده ای درصد و اقبال به موسوی 27 تا 33 درصد بود اما در نهایت وقتی آمارها جمع زده می شد فاصله معنادار به نفع آقای احمدی نژاد بود.

صفارهرندی افزود: در انتخابات نیز وقتی دیدند احمدی نژاد 24 و آنها 13 میلیون رای آورده اند، اول گفتند تقلب شده بعد که دیدند فایده ندارد می گویند، رای ما کیفی و نماینده اقلیت معنوی جامعه است، ببینید چطور این محاسبات سیاسی و ملاک ها و معیارهای حزبی می آید و حرفی را بر زبان آنها جاری می کند در حالی که خود آنها قبلا می گفتند شهروند درجه یک و دو نداریم و رای همه یکسان است، اما آقایان وقتی دیدند رای شان کم شد، گفتند رای من استاد دانشگاه، بازاری و اشرافی تهران نشین با فردی در روستای دور افتاده برابری می کند؟

وی در ادامه، خدمات انجام شده از سوی دولت را در حمایت از رئیس جمهور موثر دانست و گفت: در دولت نهم مردم می دیدند که چند برابر خدمات هشت ساله دولت خاتمی را تنها در دوره چهار ساله آقای احمدی نژاد دریافت کرده اند.

صفارهرندی، با بیان اینکه دوران پس از انقلاب تا ابتدای شروع دولت نهم میزان راه روستایی احداث شده در کشور بیش از 18 هزار کیلومتر بود، افزود: اما این شاخص در دولت نهم به 29 هزار کیلومتر رسید و قضاوت منصفانه مردم در شهرهای کوچک و روستاهای دور افتاده موجب رای بالای آنها به رئیس جمهور شد.

وی تاکید کرد: اگر چه یک انتقادی همیشه متوجه دولت آقای احمدی نژاد بود و بارها گفته می شد که از بس شما نگاهتان به شهرها و روستاهای محروم است از تهران غافل شده اید و وی تاکید می کرد که باید فعالیت ها در تهران نیز صورت گیرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: البته امیدی هم داشتیم که اگر دولت در تهران سرمایه گذاری نکند (به جای آن در نقاط محروم سرمایه گذاری شود)از طریق شهرداری که پولدار و قدرتمند و با امکانات زیاد است، خدمات به مردم ارائه می شود.

وی با بیان اینکه در یک فقره بودجه فرهنگی هنری شهرداری تهران در این سال ها، معادل کل بودجه ارشاد زمان ما (دولت نهم) بود، افزود: در این صورت، به مردم تهران ظلم نیست که یک سری از خدمات خود را از طریق شهرداری دریافت کنند و دولت خدمات خود را به شهرها و روستاهای دور افتاده ببرد.

صفارهرندی خاطرنشان کرد: خدمات انجام شده در دولت نهم، تغییر را در چشم مردم ملموس کرد اما متاسفانه یک سری از خواص چشم های خود را بسته بودند، نه اینکه این خبرها را دریافت نمی کردند بلکه اصرار داشتند این خبرها را دریافت نکنند.

وی یادآور شد: بارها به دوستان مطبوعات می گفتم وقتی شما تمام قبح را نشان می دهید، در حالیکه مردم خدمات را می بینند و این امر موجب فاصله مردم از شما می شود.

معاون سپاه پاسداران اظهار کرد: به دوستان مطبوعات می گفتم که حسرت به دل ما ماند که بگویید دولت یک کار خوب کرده، برخی از شما حتی یک کار خوب دولت را ندیدید؟ انگار شما در عالم دیگر هستید با این روش معلوم است که از چشم مردم می افتید، البته نقدهایی نیز به دولت وجود داشت.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آنها تصویری بی تعقل، بی سواد، خرافاتی و هیجان زده از دولت ارائه می کردند، گفت: باید از آنها سئوال می شد دولتی که به گفته خودتان یک مشت خرافاتی در آن جمع اند پس چرا عمل آنها از دولت های گذشته بیشتر است.

صفار هرندی، با بیان اینکه تا پیش از دولت نهم هیچ وقت جریانی اصولگرا به طور جدی در مدیریت کشور نبوده و این فرصت به آنها داده نشده بود، گفت: در بدو شروع کارمان در دولت نهم، در وزارت ارشاد نزدیک 400 پروژه نیمه تمام و یا تازه آغاز شده وجود داشت.

وی با بیان اینکه نظیر این نمونه ها بارها در سفرهای استانی اتفاق افتاد، خاطرنشان کرد: سئوال مردم این است که چطور شما می گویید این ها خرافاتی هستند اما چنین کارهایی انجام می دهند و در حالی که این ها دولتمردان واقعی اند.

صفارهرندی افزود: برخی نیز دولت را متهم به دروغگویی می کردند، راه آهن شیراز اصفهان تا دولت نهم پنج درصد پیشرفت فیزیکی داشت، تا اینکه در سال 85 دولت سراغ این پروژه رفت و تا قبل از پایان کار دولت نهم حرکت ریل را به چشم مردم آورد، البته آن موقع هنوز کامل نشده بود ولی 95 درصد که ساخته شده بود، اما چطور گفتند هیچ کاری نشده، اینجا مردم می دیدند شما دروغ می گویید.

وی با اشاره به اینکه باید دید خواص به چه علت از توده جامعه جدا ماندند، خاطرنشان کرد: بعضی تعلقشان به اموال و اولاد و بعضی تعلقشان به جایگاه هایی که اشغال کرده اند مانع از این می شود که حق را ببینند و این ها زوایای پنهان فتنه است.

صفارهرندی با تاکید بر اینکه برخی از خواص حاضر نشدند تحلیل های کلیشه ای خود را به نفع حقیقت کنار بزنند، یادآور شد: علت اینکه برخی از خواص ما از مردم کم آوردند و رفوزه شدند این بود که دانش های آنها حجابی در مقابل چشمانشان شد و برای همین امام (ره) همواره بر تهذیب نفس اشاره می کردند.

وی با بیان اینکه در توده مردم این جور دلبستگی ها کمتر است، اضافه کرد: مردم عموما تعلقات شان به دنیا محدود است، زمین و خانه های ویلایی و ماشین های میلیونی ندارند و زنان و فرزندان شان با کمترین توقع زندگی می کنند، اما کسانی هستند که توقع همسر و فرزندان شان چنان است که همان ها آنها را به جهنم می برند، چقدر پدرها که توسط فرزندان به اصلاح بزرگ زاده خراب شدند و گذشته خود را تباه کردند، این فرزندان سابقه نورانی پدران خود را خراب کردند، پدرانی که پای نهال انقلاب همه جور جان فشانی کرده بودند.

صفار هرندی گفت: توده مردم تعلقاتشان حتی اگر فرزندانشان بخواهند از این جنس نیست و بسیاری از بزرگان ما هم نمی پسندند که فرزندانشان فوق مردم، امتیاز خواهی کنند.
 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به محاکمه خواصی که سال گذشته مملکت را به آشوب کشیدند، افزود: این ها طبق نظر قوه قضائیه در موقع خود قطعا محاکمه می شوند و ما هم تابع این مصلحت نظام هستیم اما بالاتر از محاکمه این افراد در دادگاه، این ها در برابر وجدان و افکار عمومی محاکمه می شوند.

صفارهرندی، با اشاره به اینکه برخی خواص به دنبال توهمات درونی خودشان بودند، گفت: در حوادث سال گذشته آمریکایی ها می گفتند که اگر شورش داخلی در ایران صورت بگیرد؛ ما هم عملیات نجات بخش را از بیرون انجام خواهیم داد، مردم بصیرت دارند اما خواص بی بصیرت محاسبات را درست انجام نمی دهند.

وی با بیان اینکه هم اکنون کسانی مانند بهایی ها، داریوش همایون و خوانندگان لس آنجلس نشین شده اند طرفدار جنبش سبز، گفت: بی بصیرتی محصول تعلق داشتن این انسان ها به توهمات خود است در حالی که توده مردم این طور نیستند.


پایان پیام/

کد خبر 10078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha