به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در نشستی خبری، برنامههای حوزه هنری استان کردستان در گرامیداشت نام و یاد شهید سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس را تشریح کرد.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس مهمترین پیروزیها از جمله عملیات کربلای 5 که به اذعان تمامی کارشناسان از مهمترین عملیاتهای ایران در دوران جنگ دانسته شده و تضعیف موقعیت سیاسی و نظامی ارتش بعث عراق و تثبیت اوضاع به سود قوای نظامی ایران از نتایج آن ارزیابی شده است با حضور و فرماندهی این سردار سرافراز بوده است.
مرادی تصریح کرد: فرماندهی سپاه قدس در سال 1379 از سوی فرمانده معظم کل قوا به حاج قاسم سپرده شد که مهمترین شکست دشمنان با حضور ایشان تحقق پیدا کرد و سبب شد تا نشان ذوالفقار عالیترین نشان نظامی کشور توسط رهبر معظم انقلاب به ایشان تعلق گیرد.
رئیس حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: شاید کمتر تئوریسین نظامی تصور میکرد گروه تروریستی داعش که بیش از 90 درصد سوریه و بسیاری از شهرهای استراتژیک عراق را در چند روز با حمایت نظامی آمریکا، اسرائیل و حمایت مالی و انسانی دولتهای مرتجع عربی در دست گرفته بود، شکست خورده و دولتهای عراق و سوریه بتوانند آرامش را به کشورشان بازگردانند.
وی ادامه داد: حاج قاسم توانست با درایت خود ضمن تشکیل جبهه مقاومت علیه گروهک تروریستی و تکفیری داعش و رهبری این جبهه، از سقوط دمشق جلوگیری و در ظرف چند سال زمینه نابودی کامل داعش در عراق و سوریه را فراهم کند.
مرادی گفت: آمریکای تروریست که توان مقابله رو در رو با حاج قاسم را نداشت و در تمامی نبردهای هدایت شده، شکست را تجربه کرده بود، در اقدامی برخلاف تمامی معادلات بینالمللی، عالی رتبهترین مقام نظامی یک کشور مستقل را که به دعوت رسمی دولت عراق وارد بغداد شده بود، با پهباد ناجوانمردانه به همراه شهید ابومهدی المهندس به شهادت رسانده تا لکه ننگ دیگری را در کارنامه دشمنی خود با ملت ایران به ثبت برساند.
وی با گرامیداشت یاد و نام این شهید والامقام ادامه داد: حضور دهها میلیونی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع حاج قاسم نشان داد که مردم ایران قدردان از خودگذشتگی و جانفشانی فرزندان برومندشان هستند و این مسئله مسئولیت متولیان هنر و فرهنگ را در به تصویر در آوردن و زنده نگاه داشتن این رشادتها بسیار سنگینتر کرده است.
وی با اشاره به جایگاه والای شهید سلیمانی گفت: اگر بخواهیم این جایگاه را به صورت شایسته تعریف کنیم، باید حاج قاسم را ارزشمندترین اسطوره ملی ایران عنوان کنیم که سبب به وجود آمدن مکتبی با عنوان «مکتب حاج قاسم» شد که بهترین شیوه برای مبارزه با تهاجم فرهنگی همه جانبهای که از سوی ایادی شرق و غرب علیه ملت ایران برنامهریزی شده و توسعه گفتمان انقلاب اسلامی که همانا توسعه عدالت، مبارزه با فتنهانگیزی، تعلیم و تزکیه و حمایت از مظلومین و مستضعفین را به دنبال خواهد داشت.
رئیس حوزه هنری استان کردستان در ادامه به تشریح برنامههای پیشبینی شده حوزه هنری در سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: مشارکت در برگزاری شب شعر با همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی استان، سپاه شهرستان سنندج، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و معاونت فرهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه با حضور نماینده ولی فقیه در استان کردستان با استفاده از بستر فضای مجازی به صورت کشوری، مشارکت در تولید مستند «ژنرال» با همکاری صدا و سیمای مرکز کردستان با به تصویر در آوردن نقش حاج قاسم در جلوگیری از سقوط اربیل و تولید قطعه موسیقی «یل میدان» و نماهنگ حاج قاسم سلیمانی توسط واحد موسیقی حوزه هنری، از برنامههای شاخص اولین سالگرد شهادت شهید سلیمانی است.
وی افزود: تولید قطعه نمایشی بیکلام توسط واحد نمایش با استفاده از ظرفیت گروه بچههای مسجد حوزه هنری در قروه، تولید موشنگرافی ناجی، تصویرسازی روایتها و خاطرات شهید سلیمانی در قالب فیلمهای کوتاه، شب خاطره شهید پاشاپور از همرزمان شهید سلیمانی و از مدافعان حرم در بیجار، برگزاری کارگاه آنلاین تروریسم دولتی و تولید 20 اثر کاریکاتور، تولید پوستر، تابلوی نقاشی و دیوارنگاری تصویر شهید سلیمانی در سنندج، از دیگر برنامههایی است که توسط حوزه هنری استان کردستان برگزار میشود.
نظر شما