به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار «محسن کریمی» امروز (8 دی) در نشست تخصصی طرح شهید سلیمانی که با حضور فرمانده کل سپاه و وزیر بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به برکات طرح جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: طرح شهید سلیمانی بیش از ۲ ماه است که برای کمک به مردم و به منظور مقابله همه جانبه با بیماری کرونا در سطح کشور و استان مرکزی در حال اجرا است که در طول این دو ماه فعالیت های گسترده ای را انجام داده و برکات فراوانی را داشته است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی، موفقیت ها و برکات این طرح را نتیجه هم افزایی، انسجام و مشارکت بی نظیر همه گروه هابرای اجرای صحیح آن دانست و افزود: با وجود مشکلات متعدد اعم از تامین دارو و ناشناخته بودن ویروس باز هم ما امروز به دستاوردهای بسیار خوبی دست پیدا کرده ایم.
وی با اشاره به محله محور بودن طرح جهادی و سلامت شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: طرح شهید سلیمانی فعالیت خود را با محوریت مساجد آغاز کرد و به خوبی نشان داد مساجد پناهگاه های همه جانبه کارآمد و کارساز بوده و هستند و این مسئله باید برای آینده و حل سایر مشکلات قابل استفاده باشد.
انسجام و مشارکت ملی در راستای مقابله با کرونا با طرح شهید سلیمانی
این مقام مسئول با بیان اینکه طرح جهادی شهید سلیمانی یک انسجام درونی و مشارکت ملی برای مقابله جدی با کرونا در کشور ایجاد کرد است، ادامه داد: خوشبختانه این مسئله در استان مرکزی پررنگ تر دیده می شود و امروز به برکت نام شهید سلیمانی، شاهد ایجاد دستاوردهای بزرگی در حوزه سلامت هستیم.
وی در ادامه اضافه کرد: طرح شهید سلیمانی حوزه سلامت کشور را دچار یک تحول جدی کرد چرا که مشارکت مردمی در این طرح بسیار برجسته است و هرکجا بسیج مردمی شکل بگیرد تحول آفرین خواهد بود.
سردار کریمی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بعد از اجرای این طرح به طور میانگین در سطح کشور بیش از ۶۰ درصد کاهش مرگ و میر و بیش از ۷۰ درصد کاهش بستری و ابتلا به بیماری را شاهد بودیم، گفت: در استان مرکزی هم موفقیت چشمگیر بوده که بیش از ۷۱ درصد کاهش مرگ و میر و بیش از ۸۸ درصد کاهش ابتلا به بیماری را تجربه می کنیم.
فعالیت ۱۰ هزار نفر در قالب ۱ هزار ۳۵۰ تیم عملیاتی در طرح شهید سلیمانی
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی بیش از ۱۰ هزار نفر در قالب ۱ هزار ۳۵۰ تیم عملیاتی مشغول به کار هستند، گفت: این افراد به شکل محله محور و در کنار کمیته های حمایتی و امورات غربالگری، رصد و نظارتی و درمانی برای ریشه کنی بیماری نقش آفرینی می کنند.
سردار کریمی با اشاره به اینکه قرارگاه های محله محور شهید سلیمانی در همه محلات استان مرکزی تشکیل شده است، ادامه داد: مهمترین کار آنها اقدامات حمایتی است و کمک های مومنانه را در بین خانواده ها توزیع می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در طی این ایام بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی و ۱۲ هزار بسته های غذایی در سطح استان توزیع شده است، اظهار کرد: تهیه و توزیع بسته های معیشتی در بین خانواده های نیازمند و آسیب دیدگان از کرونا همچنان ادامه دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: ۳۷۴ هزار خانوار از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش طرح شهید سلیمانی قرار گرفته اند که پایش و نظارت بر این خانوارها تا پایان ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.
سردار کریمی طرح شهید سلیمانی را یک مدل اسلامی و مردمی برای حل مدیریت بحران در کشور دانست و گفت: این طرح جهادی و سلامت به عنوان یک الگوی درخشان برای سایر نقاط دنیا قابل استفاده و بهره برداری است.
نظر شما