۶۰ درصد دانش آموزان استثنائی دارای نیازهای ویژه ذهنی هستند

قاسمی پور با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنائی خراسان رضوی با داشتن ۱۱ مرکز اتیسم در سطح کشور پیشتاز است، گفت:حدود ۶۰ درصد دانش آموزان آموزش و پرورش استثنائی، دانش آموزان با نیازهای ویژه ذهنی هستند که در مدارس خاص از سن دو سالگی پذیرش می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «مهدی قاسمی پور» امروز( ۹ دی) در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری با انجمن مددکاران اجتماعی استان با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد دانش آموزان آموزش و پرورش استثنائی، دانش آموزان با نیازهای ویژه ذهنی هستند که در مدارس خاص از سن دو سالگی پذیرش می شوند اظهار داشت: این گروه از دانش آموزان در دوره متوسطه حرفه ای، در رشته های فنی و حرفه ای و کارودانش همچون صنایع چوب، مدیریت در خانه، خیاطی و گلیم بافی آموزش می بینند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با بیان اینکه بیشترین تعداد مدارس خاص ویژه دانش آموزان آسیب دیده بینایی در شهرستان های مشهد، نیشابور و سبزوار متمرکز است و در سایر شهرستان ها هم نیز کلاس های خاص ویژه این دانش آموزان دایر می باشد افزود: دانش آموزان آسیب دیده شنوایی از لحاظ جمعیتی دومین گروه از دانش آموزان آموزش و پرورش استثنائی را تشکیل می دهند که از شش ماهگی پذیرش می شوند و‌ خدمات توانبخشی به آنها ارائه می گردد.

 

قاسمی پور با بیان اینکه در سیستم avt، آموزش مبتنی بر والدین نوآموز آسیب دیده شنوایی می باشد تصریح کرد: نوآموزان در این سیستم با حضور مادر و در کنار تیم‌توانبخشی، تحت خدمات توانبخشی قرار می گیرند. وی در ادامه افزود: گروه چهارم دانش آموزان با نیازهای ویژه جسمی حرکتی هستند که مدارس خاص ابتدایی و متوسطه این گروه از دانش آموزان در مشهد فعالیت دارند.

 

وی با اشاره به اختصاص دو مدرسه در مشهد به دانش آموزان چند معلولیتی اظهار داشت: این گروه از دانش آموزان فعالیت های آموزشی خود را در شهرستان های استان در کلاس های مخصوص خود دنبال می کنند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی در خصوص نرم کلاس های درسی در آموزش و پرورش استثنائی گفت: این نرم در آموزش و پرورش استثنائی ۱۱ دانش آموز می باشد، در گروه دانش آموزان اتیسم، جسمی حرکتی و چندمعلولیتی بین ۳ تا۵ نفر، در گروه آسیب دیده بینایی و شنوایی تا ۹ نفر و درگروه بانیازهای ویژه ذهنی حداکثر تعداد دانش آموزان در کلاس درس ۱۱ نفر می باشد.

 

قاسمی پور با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنائی خراسان رضوی با داشتن ۱۱ مرکز اتیسم در سطح کشور پیشتاز است، گفت: ۸۰ مرکز دولتی و غیردولتی برای دانش اموزان‌ بامشکلات ویژه یادگیری در سطح استان در حال ارائه خدمات به این گروه از دانش آموزان می باشند.

 

وی افزود: علاوه بر هفت گروه دانش آموزان بانیازهای ویژه ۹ هزار دانش آموز تلفیقی فراگیردر سطح استان داریم که در مدارس عادی تحصیل می کنند و تحت پوشش خدمات آموزش و پرورش استثنایی هستند.

کد خبر 1009346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha