به گزارش خبرگزاری شبستان، فیلم «سلام بر فرشتگان» ساخته فرزاد اژدری در جشنواره سیام جدا از اینکه در بخش فیلمهای اول و دوم پذیرفته شده است، یکی از فیلمهای ایرانی حاضر در بخش بین الملل است. فرزاد اژدری با بیان اینکه این فیلم پیام جهانی را مطرح میکند، در مورد فیلم و انتخابش در بخش بین الملل میگوید: سلام بر فرشتگان درباره مرگ و زندگی و البته کودکان است. من به عنوان کارگردان سعی کردم شمایل فیلم به گونهای باشد که ملیتهای مختلف بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و وقایع و اتفاقات فیلم برایش قابل درک باشد. تا اندازه زیادی فیلم بر مبانی اسلامی ساخته شده و فکر میکنم این مبانی حداقل در کشورهای اسلامی متفقالقول باشد. جهان پس از مرگ، فرشتهها، روح و... که ما در مذهب خودمان به آنها اعتقاد داریم و کشورهای اسلامی هم نظری به این موارد دارند. به نظرم این اشتراکات باعث میشود که فیلم در کشورهای اسلامی درست و بهتر دیده شود.
اژدری در مورد نحوه برگزاری بخش بینالملل و فیلمهایی که در آن به نمایش درمیآیند، با اشاره به سختی انتخاب فیلمها به روابط عمومی سیامین جشنواره فیلم فجر میگوید: متاسفانه عدهای میگویند که نباید بخش بین الملل در جشنواره باشد، در صورتی که این حرف کاملا نادرست است. ما شاهد زحمات دوستانمان در این بخش هستیم که از ماهها قبل برای برگزاری هر چه بهتر این بخش تلاش میکنند، کارهایی نظیر رصد کردن فیلمها تا فیلمی را که مناسب است تهیه و آماده نمایش در جشنواره شود و دعوت و میزبانی از میهمانهایی که قرار است برای شرکت در جشنواره به ایران بیایند و... تمام این کارها فرآیند سخت و طولانی است که متاسفانه در جشنواره مورد توجه قرار نمیگیرد. متاسفانه مشکلی که در سالهای اخیر در بخش بین الملل با آن مواجه بودیم عدم حضور نماینده فیلمها در جشنواره فجر است که امیدوارم راه حلی برای آن اندیشیده شود.
بنابر گزارش روابط عمومی سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر، فرزاد اژدری همچنین درباره کیفیت بخش بازار میگوید: با وجود اینکه تحریمها و دیگر مشکلاتی که وجود دارد باعث سختی نقل و انتقال فیلمها شده است و پای واسطههایی به میان کشیده شده که به طرق مختلف این کار را انجام میدهند. اما همچنان بازار فیلم مهلت و فرصت خوبی برای ارائه فیلمهای ایرانی و دیگر کشورها است. مکانی مناسب برای عرضه افکار و فیلمها که امیدوارم بازار در سالهای آینده در سطح وسیعتر و جدیتر برگزار شود تا توجه بیشتری به سوی خود جلب کند. ما هم بتوانیم ارتباط بیشتری با کشورهای تهیه کننده، توزیع کننده و خریدار فیلم داشته باشیم. همچین اگر رسانهها توجه بیشتری به این بخش بکنند و اخبارش را بیشتر از پیش به پوشش دهند اتفاق بهتری برای بخش بازار خواهد افتاد.
پایان پیام/
نظر شما