مصادیقی از توجه حاج قاسم به جایگاه خانواده

حجت الاسلام عسکری گفت: سردار سلیمانی در جنبه های مختلف زندگی دارای سیره و فرهنگ هایی است که می تواند برای ابعاد مختلف جامعه راهگشا باشد و یکی از موضوعات که نمود درونی و سازمانی داشت توجه به خانواده بود.

حجت الاسلام اصغر عسکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان با اشاره به اینکه شهید سلیمانی شاخص ترین شهید مقاومت است که برای آزادی و رهایی انسان ها و سرکوب فتنه داعش جان خود را در طبق اخلاص گذاشت و به میدان آمد؛ به آشنایی خود با سردار سلیمانی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در سپاه ثارالله استان کرمان پرداخت.

 

 

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: از قبل هم یک آشنایی از دور داشتم حاج قاسم سلیمانی در جوانی در یکی از رستوران های کرمان مشغول به کار بود؛ زمانی که من در قم طلبه بودم دو نفر از صاحبان این رستوران که روحانی و طلبه بودند از انسانیت و کاری بودن و تدین این جوان برای من تعریف می کردند و تعبیرشان این بود خیلی مقید به احکام و مسائل دین است؛ وقتی سردار سلیمانی وارد سپاه شد  روابط ما با عمیق شد و ما با هم مأنوس شدیم.

 

 

حاج قاسم سلیمانی تأکید به رویکرد اخلاقی داشت

 

حجت الاسلام عسکری گفت: سال 71 که رسماً عضو سپاه شدم سردار سلیمانی در منزل خود که خانه ای سازمانی بود ایام شهادت حضرت زهرا (س) مراسم برگزار می کرد که من هم سخنران مجالس آن منزل بودم.

 

 

وی افزود: آن منزل توسعه پیدا کرد و به بیت الزهرا تبدیل شد، سردار تأکید داشت ما بحث های سخنرانی را حول رویکرد اخلاقی در کنار مسائل خانوداگی، اعتقادی و سیاسی داشته باشیم و خواهان این بود که بر روی مسائل اخلاقی تأکید و توصیه شود.

 

 

حجت الاسلام عسکری جایگاه خانواده در مکتب حاج قاسم را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه مکتب به معنای روش، سیره و فرهنگ است لذا سردار سلیمانی در جنبه های مختلف زندگی دارای سیره و فرهنگ هایی است که می تواند برای ابعاد مختلف جامعه راهگشا باشد؛ افزود: یکی از موضوعات سردار سلیمانی که نمود درونی و سازمانی داشت توجه به خانواده بود.

 

 

وی ادامه داد: حاج قاسم پدر دو شهید را که در لشکر ثارالله به عنوان امام جماعت بود در منزل خود دعوت می کرد تا خانواده اش راهنمایی های بیشتری در زمینه های تربیت اسلامی فرزندان، مسائل دینی و اخلاقی دریافت کنند حتی جلسات خانگی را حول محور خانواده در منازل مسئولین سپاه برگزار می کرد تا مسائل بنیادین و رشد و تکامل خانواده ها بیان و تقویت شود.

 

 

هدایت اسیران داعش از اقدامات حاج قاسم بود

 

امام جمعه رفسنجان اظهار کرد: توجه به مسائل و پیوست فرهنگی از جمله موضوعات مورد تأکید حاج قاسم سلیمانی بود، حتی در  جنگ با داعشی ها آن دسته از داعشی ها که مجروح و یا تسلیم و اسیر می شدند هرگز اجازه کشتن آن ها را صادر نمی کرد و می گفت این افراد گول خوردند؛ طلبه های فراوانی از ایران نه تنها برای کارهای رزمی که برای انجام امور فرهنگی و هدایت دستگیر شدگان داعش به خارج اعزام می شدند تا اگر اشکالی در اندیشه ها، افکار، باورها و عقاید آن ها وجود داشت با آن ها صحبت کنند.

 

 

وی تأکید کرد: حاج قاسم سلیمانی به افراد جبهه دشمن به چشم فریب خوردگان نگاه می کرد و جهت اصلاح این افراد هم تلاش بسیاری می کرد تا با باورهای دینی و اعتقادی و اخلاقی آشنا شوند و بدانند که راه نادرست را نروند و توبه کنند و خداوند هم توبه پذیر است.

 

 

خط قرمز حاج قاسم سلیمانی انقلاب بود و  اطاعت محض از رهبری داشت

 

 

حجت الاسلام عسکری درباره منش حاج قاسم در بحث های سیاسی و جریان های مختلف کشور تصریح کرد: ایشان هرگز به هیچ جناح سیاسی خاصی درون نظام ( اصولگرا و اصلاح طلب؛ جریان های چپ و راست ) وابسته نبود و خط قرمز حاج قاسم سلیمانی انقلاب بود؛ نسبت به هرکسی و با هر تفکر سیاسی و جناحی که در جبهه کار می کرد، برخورد صمیمانه و دوستانه داشت؛ آن ها را نیروهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی می دانست؛ این نشان می دهد که اگر کسی درست عمل کند و وابستگی او انقلابی باشد و بر مدار ولایت و انقلاب حرکت کند  می تواند محبوب دل ها باشد.

 

 

 

وی در ادامه به مسئله ولایت مداری حاج قاسم اشاره کرد و افزود: این شهید راه نجات ملت و انقلاب و ادامه انقلاب را در اطاعت از رهبر انقلاب اسلامی می دانست و ولایت مداری و اطاعت حاج قاسم بسیار مشهود بود و مقید بود که انجام شود، در یکی از عملیات ها در جنوب شرق کشور شخصی  دستگیر شد که مخل امنیت، غارتگر و انسان کُش بود؛ حاج قاسم سلیمانی خدمت رهبری رفت و گزارش تسلیم شدن این شرور را داد و گفت یکی از شرورترین افراد کرمان تسلیم شده است و ما به او امان دادیم امّا با این شخص قاتل که مخل امنیت و بسیار بزهکار است چه باید کرد؟ رهبری هم فرمود چون شما به او امان دادید امنیت او را بپذیرید تا کارهای قضایی و محکومیت هایش را انجام دهد؛ ان شاءالله که رهنمون شود، لذا مقید بود آنچه که دستور و فتوای رهبر بود انجام دهد در صورتی که می توانست این فرد شرور را از بین ببرد امّا فتوای رهبری برایش حائز اهمیت بود.

 

 

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: آنقدر مقید به رهبری و ولایت پذیر بود که چندین مرتبه از لبنان و سوریه به من تلفن می کرد و در مورد مسائل خود سؤال می کرد من مقلد مقام معظم رهبری هستم فتوای ایشان را در باب فلان موضوع را برای من بیان کنید؛ این نشان می دهد که به جدّ به ولایت مداری تأکید داشت و تداوم انقلاب را در پیروی از رهبری می دانست.

 

 

جوانان را مورد مهرورزی قرار می داد

 

وی بیان کرد: حاج قاسم به جوانان بسیار اهمیت می داد و با آن ها به صورت چهره به چهره صحبت می کرد و همان نگرشی را نسبت به این قشر داشت که رهبری دارد.

 

کد خبر 1010872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha