به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، صدیقه عبداللهی در نشست افتتاحیه آغاز آموزش بسته تحولی مدرسه خوانا اظهار داشت: طرح مدرسه خوانا در پنج درصد مدارس دولتی و غیر دولتی، شهری و روستایی استان و با راهبری یازده مدرس کشوری در سطح استان با برگزاری دوره آموزشی مجریان در حال اجرا است.
وی با بیان این مطلب که اهداف بسته تحولی مدرسه خوانا، تعمق و تفکر دانشآموزان در درون مایه کتب درسی است، تاکید کرد که اجرای کیفی طرح برای ما مهم است زیرا تحقق چرخشهای سند تحول و حرکت از آموزش مبتنی بر دانش و حافظه محوری به سمت مهارت محوری در دور نمای اجرای طرح قرار دارد.
عبداللهی با تاکید بر نهادینه ساختن مهارت های زبانی، کلامی، مهارتهای زندگی، حل مسئله، تفکر و خلاقیت در دانش آموزان دوره ابتدایی، گفت: بسته های تحولی بر اساس اهداف سند تحول بنیادین و با تکیه بر چرخشهای تحول آفرین مدنظر سند توسط معاونت آموزش ابتدایی وزارت تدوین و ابلاغ شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به تجارب موفق استان در سنوات گذشته و همراهی و همکاری معلمین و اولیا دانشآموزان این طرح، با جدیت در مدارس پیگیری شود.
معاون آموزش ابتدایی استان کردستان استفاده از ظرفیت گروههای آموزشی و برگزاری دورههای آموزشی برای معلمین و مدیران مدارس مجری در اجرای با کیفیت این طرح را حایز اهمیت دانست.
عبداللهی ضمن تشکر از مدرسین در برگزاری کیفی دورههای آموزشی مجریان طرح تاکید کرد: این طرح به دنبال ارتقای کیفیت آموزش و پرورش دوره ابتدایی و استقرار تربیت تمام ساحتی دانشآموزان است که شامل مهارتهای چهار گانه زبانی گوش دادن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن و آداب و مهارت زندگی یعنی خوب بکار بستن آموختههایمان است و از مدرسین انتظار داریم با اجرای طرح بسته تحولی خوانا، گفتمان مهارت محور را جایگزین گفتمان دانش محور کنیم تا دانشآموزانی با ادب، مسئولیت پذیر و دارای عزت نفس بالا را تربیت نماییم.
نظر شما