به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام محسن دارستانی، استاد حوزه علمیه قم شب گذشته (2 بهمن) در مراسم عزاداری ارتحال پیامبر رحمت و امام مجتبی در پایگاه مقاومت بسیج امیرالمومنین حوزه مقاومت اصناف الهادی شاهرود گفت: پیامبر اسلام(ص) در امر هدایت در مواردی نیز تنها به عنوان نذیر یعنی بیم دهنده و بازدارنده از بدی ها، قلمداد شده است.
وی افزود: پیامبر(ص) به خوبی می دانست که تا مردم از شرک، بت پرستی، ستم، خونریزی، چپاول و دیگر منکرات دست برندارند، به یکتاپرستی معتقد نمی گردند، از این رو، آن حضرت بعد از بعثت، لحظه ای از ستیز با مظاهر کفر و بت پرستی غافل نشد.
استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: پیامبر اسلام(ص) در مدت سیزده سالی که در مکه بود، با تحمل رنج ها و آزارهای زیاد مشرکان، با شرک و بت پرستی که بزرگ ترین گناه است، ستیز نمود و بدرفتاری های گوناگون آنها را به جان خرید و در این راه خطیر، ذره ای کوتاه نیامد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر، در میان پیروان آن حضرت نیز بر اثر نفاق یا وسوسه های شیطانی، گاهی تخلفاتی به چشم می خورد و آنان مرتکب منکراتی می شدند که پیامبر با روش های گوناگون با آنان برخورد می کرد و گاهی با تبعید، گاهی با طرد مخالفان از حضور خویش، گاهی با عفو و بخشش و... آنان را تأدیب می کرد.
حجت الاسلام دارستانی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) با روش های مختلف در راه ترویج گفتمان اسلام تلاش کرده است، تصریح کرد: ما که خود را رهرو ایشان و امامان معصوم می دانیم باید باید با سرمشق گرفتن از راه و روش آنان در ترویج اسلام و سنن پیامبر و امامان تلاش نموده و در کنار ابراز وفاداری و برپایی مجالس مختلف ولادت و شهادت، از سیره و منش و اخلاق آنان در تمام امور الگوبرداری نمائیم.
پایان پیام/.
نظر شما