به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل ازروابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، حجتالاسلام «علی ملانوری»، در نشست با مدیران مؤسسات قرآن و عترت و فعالان قرآنی استان به پیشنهاد ایجاد سامانه جامع قرآنی اشاره کرد و افزود: در این سالها شاهد سامانههای متعدد و گاهی موازیکاری در حوزه قرآن و عترت بودیم، اما در نظر داشته باشید بر اساس وظیفه شورای توسعه فرهنگ قرآنی موظف هستیم سامانه جامع قرآنی را تأسیس کنیم.
مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: این کار با تأخیر آغاز شد، اما اکنون شروع به فعالیت کرده و فاز اول در پایان سال ۹۶ به بهرهبرداری رسید که فاز دوم آن دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد؛ ما هم تلاش میکنیم نواقص سامانه را برطرف و بروزرسانی کنیم.
به گفته وی سامانه «حمد» نیز به عنوان سامانه جامع مدیریت مؤسسات شروع به کار کرد و تجربه موفقی برای کار استانی بود، تصریح کرد: با همکاری خیّران بسیاری از مشکلات مؤسسات قرآنی رفع میشود.
مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به استفاده از مسئله وقف در فعالیتهای قرآنی، اظهار کرد: این موضوع داستان غمانگیزی در کشور دارد، اما باید تخصیص منابع بر اساس اولویت و نیازهای کشور صورت گیرد.
ملانوری با اشاره به این که در فضای جاری کشور برای توجه به حوزه فرهنگ که جزء مستضعفترین حوزههاست باید تلاش مضاعفی کرد ، خاطرنشان کرد: لازم است ما در معاونت قرآن طرح مجمع خیرین قرآن و عترت را فعالتر کنیم.
وی با بیان این که اکنون به اساسنامه هیئت مؤسس رسیدیم و امیدواریم بهزودی در سطح ملی شکل گیرد و شعبات آن در سطح استانها فعال شود، اضافه کرد: در استان ها نیز با همکاری خیّران بسیاری از مشکلات مؤسسات قرآنی رفع میشود.
نظر شما