نقشه راه تجارت خارجی اتاق بازرگانی به خوبی تدوین شده است

به گفته حقیقی، تجاری سازی ظرفیت‌های تولید، اطلاع‌رسانی و بازاریابی که امروز یک علم محسوب می شود، بسیار مهم بوده و نباید از آن غافل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، استاندار زنجان شامگاه سه شنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اینکه مصوبات جلسات گذشته باید در جلسات به صورت جدی پیگیری شود که این موضوع بخش مهمی از کارها را حل خواهد کرد، ابراز کرد: پیش از آغاز شیوع کرونا سند امنیت غذایی نوشته شده به صورت ملی و قانونی و در قانون برنامه توسعه پیش بینی شده و هدف آن عقیم سازی بیماریهای غیر واگیر دار است تا مواد غذایی مطمئن و امن تولید شود و مواد غذایی  تولیدی در حد استاندارد باشد.

 

فتح الله حقیقی ادامه داد:  یکی از موضوعات مهم استراتژیک در سند امنیت غذایی موضوع سم می باشد که در آن دیده شده است.

 

استاندار زنجان با اشاره به تغییر و تحولات صورت گرفته در گمرک و توسعه صادرات استان زنجان طی ماه های گذشته، خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی از این موقعیت به وجود آمده بهره مطلوب داشته باشند.

 

حقیقی با اشاره به اینکه نقشه راه تجارت خارجی استان زنجان به خوبی تدوین شده است، ابراز کرد: تجاری سازی ظرفیت‌های تولید، اطلاع‌رسانی و بازاریابی که امروز یک علم محسوب می شود، بسیار مهم بوده و نباید از آن غافل شد و تبلیغات می تواند موجب بهبود فروش محصولات و معرفی آن شود.

 

در ادامه این جلسه  جواد تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز با بیان اینکه  حدود ۳۰ هزار تن در سطح استان کشمش تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: صادرات کشمش استان در ۹ ماهه امسال ۳ هزار و ۹۵۰ تن بوده و ۲.۲ درصد صادرات استان را بر اساس آمار محصول کشمش تشکیل می‌دهد.

 

مهدی رنگ رونا رئیس اتحادیه صادرکنندگان و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان نیز با اشاره به مشکلات ناشی از تعهدات ارزی در رابطه با صادرات محصولات کشاورزی، ابراز کرد: ارزش گذاری گمرک بر اساس نرخ های روز باید صورت گیرد و نیاز به بازبینی ارزش های صادراتی دارد.

 

در ادامه این جلسه گزارش بررسی ظرفیت محصول کشمش استان و فرصت های پیش روی آن از سوی اتاق بازرگانی زنجان ارائه شد که در آن ظرفیت تولید محصول انگور 240 هزار تن در سال و ظرفیت تولید محصول کشمش 35هزار تن در سال است.

 

بر اساس این گزارش بالا بودن قیمت تمام شده کشمش برای باغداران با توجه به عملکرد پایین در تولید نسبت به سایر کشورهای رقیب، بالا بودن سموم باقیمانده در کشمش و مرجوع شدن کشمش صادراتی در برخی موارد، کامل نبودن زنجیره تولید، فرآوری و بازرگانی در استان از جمله برندسازی  و تولید و بهره برداری محصولات به صورت سنتی در کشت ،آبیاری،کود دهی، سم پاشی و تیزآب کردن  و عدم رایزنی قوی و مناسب با کشورهای هدف (ژاپن، روسیه و هند) از جمله مهم ترین مشکلات در این بخش در نظر گرفته شده است.

 

کد خبر 1012481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha